‘Monoladictes’ amplia l’oferta cultural amb una programació estable de monòlegs

383

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell aposta per diversificar la seva proposta cultural i s’atreveix a fer una programació anual estable de monòlegs que, sota el nom de Monoladictes, vol consolidar un espai més de programació. Els humoristes televisius, David Guapo i El Sevilla, inauguraran la programació.

Monoladictes vol donar a conèixer els monòlegs més directes, els còmics que més fan riure el públic i donar valor a aquesta modalitat a l’alça. Un monòleg és una obra o una part en la qual un personatge parla de manera continuada i perllongada tot sol, sense diàleg o rèplica. “Aquesta tradició ve lligada bàsicament dels teatres de varietats medievals i volem recuperar aquesta essència i potenciar-la. Com deia Federico Garcia Lorca, un poble que no ajuda i fomenta el seu teatre, si no està mort, està moribund. La nostra intenció és fer el possible perquè es pugui realitzar teatre en les millors condicions al municipi”, ha dit el regidor de Cultura, Sergi Corral.

David Guapo i El Sevilla estrenen la programació

El 9 d’abril, a les 22.30h, a El Progrés es podrà gaudir de David Guapo i #quenonosfrunjanlafiesta, el nom de l’exitós espectacle d’aquest còmic. Gairebé dues hores de monòleg en les quals l’humorista va des de l’actualitat nacional i internacional als aspectes més quotidians de la vida diària. Música, improvisació, participació del públic i molta diversió. El preu de l’entrada és de 15 euros anticipada www.ticketea.com i 18 euros a taquilla.

Miguel Ángel Rodríguez, El Sevilla, cantant de Los Mojinos Escozíos, ens descobrirà a Reflexiones del hombre lengua la seva faceta com a monologuista. Són pocs els ésser humans que tenen la capacitat d’elaborar i fabricar pensaments inútils i intranscendents, motiu pel qual ha decidit que ha arribat el moment de compartir la seva saviesa. Riure, filosofia i més riure. L’espectacle tindrà lloc el 6 de maig al Centre Cultural, a les 22.30h. El preu de l’entrada anticipada és de 12 euros www.ticketea.com i 15 euros a taquilla.