Monòlegs, concerts, jam sessions, salsa i ritmes llatins pels caps de setmana a l’Ateneu

1119
Ateneu
Ateneu

Oci, cultura i gastronomia tornaran a anar de bracet a l’Ateneu de Martorell, al barri de Can Carreras, des de setembre i fins a finals d’any. L’Ajuntament de Martorell i la direcció de l’equipament han renovat la programació d’espectacles teatrals, concerts, jam sessions, tallers i nits de salsa i ritmes llatins iniciada el passat gener. A l’edifici també hi ha un espai gastronòmic, un de vintage i una terrassa exterior.

El dissabte 22 de setembre es posa en marxa la nova temporada a l’Ateneu. Ho fa amb l’actuació de Miguel Marín dins el cicle Monoloaddictes Cafè i el seu humor fresc, natural, absurd i proper al públic (22.30h). El cicle es completa amb dos monologuistes més: Edu Mutante (dissabte 20 d’octubre, 22.30h) i Raúl Alcaraz (dissabte 17 de novembre, 22.30h).

Pel que fa als concerts, se n’han programat dos: el dissabte 13 d’octubre (00.00h) actuarà The Xarrots, un grup martorellenc que presenta la seva darrera proposta, fresca i dinàmica, amb ritmes produnds i veu melòdica, en essència un rock progressiu. El dissabte 10 d’octubre (00.00h) serà el torn de The Papa’s & The Popo’s, un repàs als hits del rock, del punk i de l’ska de tots els temps.

Pel que fa a les Jam de l’Escola de Música (música en viu i improvisacions), se celebraran els divendres 26 d’octubre, 30 de novembre i 21 de desembre, sempre a les 19.30h. I també hi haurà música i festa el dilluns 24 de desembre amb la Nit de Nadal a l’Ateneu (23.30h), i la Festa de Cap d’Any del 31, a partir de les 00.30h.

A més, l’Ateneu seguirà sent punt de concentració dels aficionats a la salsa i ritmes llatins. Els dissabtes 29 de setembre, 27 d’octubre i 24 de novembre (23.30h) es faran nits temàtiques de salsa i ritmes llatins. Els diumenges 30 de setembre, 28 d’octubre i 25 de novembre se celebraran tallers gratuïts (a les 19.00h) i sessions de salsa i ritmes llatins (20.00h).

Corral: “Volem que la gent vagi fent seu l’Ateneu”

El regidor de Cultura, Sergi Corral, aposta per “continuar el projecte que vam engegar al gener, amb una programació atractiva per a que la gent de Martorell vagi fent seu aquest espai i que, quan vulgui gaudir de l’oci, tingui en ment l’oferta cultural i d’oci de l’Ateneu”.

Sergi Corral, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

Al marge de les activitats, l’equipament de Can Carreras seguirà oferint un espai gastronòmic renovat des de principis d’aquest 2018, amb una carta en la que predominen les tapes fredes i calentes, els entrepans gourmet i les postres, amb carta de vins i beures i possibilitat de sopar, fins que el temps ho permeti, a la terrassa exterior.

L’encarregat de l’Ateneu de Martorell, Jordi García, diu que “la terrassa de la part superior té unes grans vistes a la muntanya de Les Torretes i La Vila, i ens faltava potenciar el factor gastronomia i fer-ho en un indret tranquil. Aquesta terrassa és el lloc ideal”.

Jordi García, encarregat de l'Ateneu

A més, l’Ateneu compta també amb un espai Vintage, interior, per fer copes i escoltar música de dècades anteriors.

Programació de l’Ateneu de Martorell. Setembre-desembre 2018