Mossos d’Esquadra i Policia Local reforcen el patrullatge durant les festes de Nadal

1522
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

Amb l’arribada de l’època nadalenca, els Mossos d’Esquadra de Martorell, en col·laboració amb la Policia Local, posen en marxa el Programa Operatiu Estacional Grèvol, que s’allargarà fins l’11 de gener. Garantir la seguretat en l’àmbit del comerç, l’oci nocturn i la mobilitat són els objectius bàsics del dispositiu.

Durant aquest període, els efectius policials es posen en contacte amb els gremis, associacions, comerços i empreses amb la finalitat de transmetre consells de seguretat i afavorir l’intercanvi d’informació amb la finalitat de prevenir la comissió de fets delictius.

D’altra banda, es posen en marxa “accions policials concretes dirigides a prevenir la delinqüència i a garantir la seguretat ciutadana en els eixos comercials i empresarials així com en l’oci nocturn, la mobilitat i els espais de pública concurrència en els quals es desenvolupin activitats amb motiu de les celebracions en dies assenyalats”, ha explicat l’inspector en cap dels Mossos d’Esquadra de Martorell, Toni Mestre.

Amb aquesta campanya es vol prevenir i reduir els fets delictius que es produeixin en àmbits estratègics atenent les condicions específiques que es donen en aquest període. També “garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa del transport públic i en els grans eixos de connexió, així com el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període”, ha dit Mestre.

La intenció és augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació, fomentar la implicació i la coordinació en matèria de seguretat amb les empreses, associacions i organismes involucrats en els objectius del programa.

Enguany, la Pla Grèvol té activat el nivell 4 d’alerta per amenaça terrorista. Per aquest motiu, “les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període nadalenc conviuran amb l’increment dels recursos policials que es destinen a la prevenció de l’activitat terrorista, amb l’objectiu de garantir al màxim la vostra seguretat i la de la ciutadania en general”, ha remarcat l’inspector en cap.