Motards Martorell festeja el seu 4t aniversari entre devots de les dues rodes

1265
3a Trobada Motera Martorell
3a Trobada Motera Martorell

Benzina, country, cuir i molt bon rotllo és el que s’ha respirat aquest diumenge a la 3a Trobada Motera i 4t aniversari de Motards Martorell, a Ca n’Oliveras. Uns 300 amants de les dues rodes no s’han volgut perdre la festa, que ha comptat amb actuacions musicals, parades amb marxandatge, esmorzar, sortejos i un homenatge als motoristes accidentats a la carretera.

Mentre centenars de motos dormien per unes hores a l’entrada del recinte firal, els seus propietaris han compartit les anècdotes viscudes a sobre d’elles entre botifarres, cansalada i cerveses. Els assistents han pogut remenar i comprar a les parades de roba, artesania, complements i bijuteria, i gaudir de l’exhibició balls country.

El president de Motards Martorell, Pep Solà, ha lamentat que aquest any la pluja hagi fet enrere alguns visitants, però tot i així ha quedat satisfet amb el nombre d’assistents i l’èxit de les activitats. Solà ha recordat que aquestes trobades serveixen per promoure la relació entre clubs de la zona, i ha destacat “la llibertat, amistat i germanor” que genera el món motard, al qual s’hi sumen cada cop més adeptes.

Pep Solà, president Motards Martorell

Com ja és tradició, el moment més emotiu ha estat l’homenatge als caiguts a la carretera amb un minut de silenci i una versió en directe de la cançó Forever Youg de la sèrie Sons of Anarchy. Els membres de Motards Martorell han encès espelmes i han fet ressonar els motors de les seves motos en senyal de dol.

Pep Solà, Motards Martorell

Ara fa quatre anys que Motards Martorell va néixer de la desapareguda secció Els Mussols de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM). Actualment, compta amb una quinzena de socis i promou tot tipus d’activitats i sortides relacionades amb les motos. A més, col·laboren amb activitats com la Cavalcada de Reis o el lliurament de regals als nens de la presó de Can Brians.