Música, circ i jocs malabars aniran de bracet dissabte a El Foment amb l’espectacle ‘Dékoncert’

402
Espectacle Dékoncert, de la Companyia Solfasirc

Dékoncert, espectacle de la companyia Solfasirc guanyador del 4t Gran Premi BBVA Zirkólika de Circ 2018, arriba aquest dissabte 15 de desembre a les 19.30h al Teatre d’El Foment. L’obra fusiona la música i el circ, i incorpora jocs malabars, equilibrisme i instruments impossibles. El Foment recomana l’espectacle a petits i grans i ha preparat preus populars per tal d’omplir la sala.

Dirigit per Pascale Diseur, el protagonista de Dékoncert és un personatge anomenat el Gran Hipòlit, un músic dotat però solitari i completament megalòman. Arriba a l’escenari per oferir un concert, però la intervenció de Gerard, el seu ajudant de tota la vida, ho canviarà tot. “En Gerard, personatge amb molta imaginació i creativitat, complicarà molt la vida al Gran Hipòlit i farà que un concert normal es converteixi en un espectacle amb circ”, segons explica la presidenta d’El Foment, Puri Massa.

Puri Massa, presidenta d'El Foment

D’aquesta manera, el Gran Hipòlit i en Gerard (els actors Antonie Dagallier i Biel Roselló) oferiran “un musical amb les disciplines del circ, sobretot amb jocs malabars. Serà molt rítmic i melòdic i inclourà un seguit d’instruments de producció pròpia, com ara unes pilotes de malabars i un d’inventat, el botellófon, a més de tres instruments de corda: contrabaix, violí, i guitarra”, explica Massa.

Aquest espectacle de la companyia catalanofrancesa Solfasirc és “ideal per a tots els públics, especialment per als nens i nenes, però també per a pares, mares i avis”. Per això, comenta la presidenta d’El Foment, “hem posat un preu popular de 6 euros, entenent que ens pot venir un públic força familiar”.

Puri Massa, presidenta d'El Foment

Les entrades es vendran aquest divendres 14 de desembre a El Foment (de 18.00 a 21.00h) i també el mateix dissabte una hora abans de l’inici de l’espectacle, a les 18.30h. També es pot fer reserva d’entrada al correu electrònic fomentmartorell@gmail.com.