Natxo Tarrés & The Wireless homenatjaran dissabte Bob Marley al Petit PAS

538
Natxo Tarrés

Per primer cop, el Festival PAS (Pont a les Arts Sonores) incorpora actuacions musicals destinades a un públic infantil. Amb el Petit PAS, tota la família podrà gaudir d’espectacles fets per als més menuts i en un horari pensat per a ells. Natxo Tarrés & The Wireless ens proposaran aquest dissabte, 14 de juliol, a les 20.00h, un viatge per Jamaica i els sons del reggae de Bob Marley, i Roger Canals ens portarà el 21 de juliol, a les 20.00h, fins a Nova Orleans i el seu jazz amb un espectacle que combina música i art urbà.

Natxo Tarrés lidera el projecte Viatja amb Bob Marley, que commemora els 30 anys de la mort del músic jamaicà amb una banda formada amb músics procedents de formacions com Gossos o Macaco. Un espectacle on tota la família podrà viure la sensació de viatjar a la Jamaica dels anys 70 sense perdre les influències del reggae actual que converteixen el xou en un esdeveniment molt contemporani.

El concert presenta una aproximació a la vida d’en Marley a través de les seves cançons i la seva poètica, una passejada biogràfica i visual a ritme de reggae on podem aprofundir i gaudir del contingut de la vida del “profeta” i de les seves grans cançons, en aquesta ocasió amb un repertori adaptat pels més petits.

La banda està formada per Natxo Tarrés a la veu i guitarra, Roger Farré al baix i segona veu, Alverd Oliva a la guitarra i segona veu, Fernando ‘F3r’ Tejero als teclats i segona veu, i Dídac Fernández a la bateria.