Nenes i nens tenen una cita diumenge amb el Carnaval Infantil a la plaça de les Cultures

878
Carnaval Infantil de l'Esplai Guspira
Carnaval Infantil de l'Esplai Guspira

L’Esplai Guspira organitza aquest diumenge a la plaça de les Cultures el Carnaval Infantil, dirigit als nens i nenes de Martorell i a les seves famílies. La festa començarà, a les 11.00h, amb un espectacle infantil a càrrec de Pep López i diversos jocs gegants, i continuarà amb una rua i el concurs de disfresses. Per a aquest darrer s’instal·larà una passarel·la i un jurat decidirà l’atorgament de tres premis.

La matinal engegarà amb Pep López i l’espectacle Folkids, basat en danses i cançons folk de repertori propi i versions, per fer ballar tothom al ritme que es marqui des de l’escenari, amb l’acompanyament de bateria, guitarra, violí o acordió. L’espectacle té una durada d’una hora i s’adreça sobretot a infants al voltant dels 6 anys en amunt.

Àngel Rozalén, monitor de l’Esplai Guspira, avança que “aquest és el primer any que Pep López ve a oferir-nos el seu espectacle. Esperem que agradi molt, ja que ens han dit que és molt divertit”. Simultàniament, al voltant de la plaça, es desplegaran jocs de grans dimensions: “Un dòmino gegant o un espai per a fer bombolles de sabó, també de gran tamany, entre d’altres atraccions”.

Àngel Rozalén, monitor de l'Esplai Guspira

A partir de les 11.00, també començaran les inscripcions per participar en el concurs de disfresses. Els membres de l’Esplai disposaran d’una carpa per recollir les inscripcions. “Tots els interessats hauran de passar per allà, dir-nos el seu nom i el de la disfressa i els donarem un número d’enganxina, que s’hauran de posar sobre la disfressa”, apunta.

Àngel Rozalén, monitor de l'Esplai Guspira

A les 12.00h, s’iniciarà a la plaça de les Cultures una rua que continuarà pel carrer de Corbera de Llobregat, girarà pel carrer del Camí Fondo i baixarà pel carrer d’Esparreguera fins a retornar al punt de sortida. En acabar la rua, es farà el concurs de disfresses. Tots els nens i nenes que hi vulguin participar desfilaran per la passarel·la i un jurat deliverarà tres premis -a la disfressa més original, a la disfressa feta amb materials reciclats i a la disfressa amb més “salero”, més “cuqui” o divertida-, que es coneixeran pels volts de les 13.30h. Els lots de premis, tal i com comenta Rozalén, inclourà “monopatins, jocs de taula, jocs de bàsquet, mikados, cubs de Rubik i alguns llibres”.

Àngel Rozalén, monitor de l'Esplai Guspira