‘Nits d’Estiu a El Progrés’, nova proposta lúdica a la pista-jardí per al juliol i agost

358

Fins al 30 d’agost, el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) ha programat un seguit de propostes musicals sota la denominació de ‘Nits d’estiu a El Progrés’ que es duran a terme a la pista-jardí. La programació va començar dissabte amb la projecció de l’òpera ‘La Traviata’ de Verdi des del Liceu de Barcelona i inclou els balls que es faran durant l’any a El Progrés. L’oferta vol tenir el seguiment del PAS (Pont a les Arts).

El departament de Cultura del PMSAPM ha posat en marxa la programació ‘Nits d’estiu a El Progrés’ amb divuit espectacles musicals durant els mesos de juliol i agost. El proper cap de setmana, 25 i 26 de juliol, hi ha una doble proposta amb les actuacions de Jordi Anglada (22.00h) i Raúl (19.00h), respectivament.

D’Adam Giles a les Painomi

El divendres 31 de juliol tindrà lloc l’actuació d’Adam Giles Levy, el cantautor anglès que combina el pop acústic amb pinzellades de folk. La veu és l’eina que, amb guitarra i pedal de percussió, dóna forma a unes cançons, cantades des de l’honestedat i al vitalitat, d’estils similars a Milow o Ben Howard.

El divendres 7 d’agost, el cantant Anthus presentarà el seu espectacle ‘Profundament Jazz’, un passeig pels clàssics amb tocs de swing i bossa nova com ara Miles Davis, Charles Mingus, Thelonious Monk, Antonio Carlos Jobim.

La darrera proposta serà el retorn de les Painomi a Martorell. El divendres 21 d’agost, aquesta formació nascuda a l’escola La Mercè de Martorell tanca la seva gira ‘Estimat convidat 2.0’ amb una proposta pop-folk amb tons clàssics i tribals. Aquestes tres propostes són gratuïtes i començaran a les 22.30h.

Doble actuació de Festa Major

Dues activitats previstes en la programació de ‘Nits d’Estiu a El Progrés’ coincideixen per la Festa Major de Martorell. El divendres 14 d’agost hi haurà sopar, concert i ball amb l’Orquestra Maravella. Una de les formacions més reconegudes del país que interpreta des dels millors estàndards americans fins a les músiques més actuals i festiva del moment passant per tots els ritmes de balls de saló.

El dissabte 15 d’agost, Martorell rendirà un homenatge a Pepe Rubianes amb un recorregut per les seves històries més emblemàtiques. ‘Tribut a Pepe Rubianes’ té un cost de 10€ (anticipada) i 12€ (taquilla). Les entrades anticipades es poden adquirir a Panamania (Santacana, 32) i Forn de pa i cafeteria Coco (Doctor Trueta, 1) o a www.primeracte.es.

Durant el mes d’agost hi haurà fins a vuit propostes de ball a El Progrés: Sebastià (1 d’agost), Enric (2 d’agost), David de Vic (8 d’agost), Josep Sáez (9 d’agost), Duet solistes (22 d’agost), Jordi Bruc (23 d’agost), David Swing (29 d’agost) i Jordi Anglada (30 d’agost). El preu per assistir al ball és de 14,50€ per parella que no siguin socis d’El Progrés.

En cas de pluja les activitats programades es realitzaran a les instal·lacions anteriors i hi haurà servei de bar a la pista-jardí d’El Progrés.