Nova convocatòria per contractar joves en pràctiques remunerades a l’Ajuntament

1013
'Garantia Juvenil'
'Garantia Juvenil'

L’Ajuntament de Martorell contractarà cinc joves, d’entre 16 i 29 anys, inscrits al programa Garantia Juvenil, per fer pràctiques remunerades a diferents departaments. El període de contractació serà de sis mesos i jornada laboral completa. Els interessats poden assistir dijous, 17 d’octubre, a les 10.30h, a la sessió informativa que tindrà lloc al Molí Empresa.

Aquesta és la quarta edició d’aquest programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. L’objectiu és que “els joves desenvolupin una primera experiència laboral per poder sortir al mercat i adquirir una feina en alguna empresa de l’entorn, evitant així la seva marxa a l’estranger”, ha dit la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas.

“Els joves necessiten que els fem confiança i qui millor que l’Ajuntament per predicar amb l’exemple. Des de Promoció Econòmica valorem molt positivament totes les campanyes adreçades al jovent. Uns joves preparats i ben formats són els que aixecaran el nostre poble per aconseguir més i millors oportunitats per a tothom”, ha remarcat.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Els joves interessats poden realitzar la seva preinscripció a través del web www.moliempresa.cat omplint el següent formulari.