Nova imatge i filosofia del projecte cultural ‘Fes-t’ho a Martorell’, ara ‘FES Martorell’

512

L’Ajuntament de Martorell ha donat una nova imatge i denominació al seu projecte cultural i d’oci Fes-t’ho a Martorell, que es desplega a través d’una app i d’un perfil a les principals xarxes socials. Des d’ara, la plataforma de difusió cultural i d’oci passa a denominar-se FES Martorell i té nova imatge corporativa. La idea del canvi és implicar més la ciutadania i fer-la participar en la creació cultural, a través d’un projecte en el qual tothom hi suma.

Els canvis suposen una nova imatge, més actualitzada i moderna, amb línies més clares on destaca una gran lletra M formada per arcs de colors bàsics, que es barregen en les interseccions per formar nous colors, i que es refereixen a la inicial del nom de la ciutat.

Sergi Corral, regidor de Cultura, destaca que “fa uns anys vam generar l’app perquè tota la programació cultural estigués a l’abast de tothom al llarg de l’any”. Explica que “el Fes-t’ho a Martorell va entrar per quedar-se i evolucionar, i ara hem volgut renovar la imatge i donar-li un nou impuls, perquè les activitats culturals incloguin la participació i implicació de les entitats i de les persones”. Per això, diu el regidor, “animo tothom que ens segueixi, tant a l’app com a les xarxes”.

Sergi Corral, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

El FES Martorell també serà el nou identificatiu a les xarxes socials en substitució del Fes-t’ho a Martorell, amb el perfil @fesmartorell. A Instagram, compta amb 3.488 seguidors, a Facebook en té 1.732 i a Twitter, 1.308 a data 18 d’abril de 2019.