Nova trobada empresarial en els ‘Esmorzars amb l’alcalde’ a Promoció Econòmica

912
Esmorzars alcalde

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha acollit aquest divendres una nova sessió dels ‘Esmorzars amb l’alcalde’, trobades empresarials mensuals on els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar, de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

En aquesta novena trobada, s’ha comptat amb l’assistència de vuit empresaris de cinc d’empreses martorellenques: Cori Ruiz i Gabriel Bolsico, directora regional de Recursos Humans i director de Carrefour Martorell; José Perez i Melanie Romero, manager i logistics manager de Kautex-Grupo Valmo; Antonio Garcia, gerent Agencia Santa Lucía; Ignasi Serna, delegat d’oficina del Grupo Temporing, i Daniel Montesinos de Vayabits, empresa ubicada al despatx número 4 del viver d’empreses.

Les trobades propicien un espai d’informació, comunicació i aproximació entre empreses i administració en benefici de l’economia local. A banda de les empreses convidades i de l’alcalde, també hi assisteixen la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, la cap tècnica del departament Carme Moles i les tècniques del servei.

Les reunions es fan a la planta baixa del Molí Empresa, al nou espai office, i serveixen  per compartir experiències de les empreses i detectar possibles col·laboracions alhora que es presenten els serveis adreçats a les empreses que s’ofereixen des de Promoció Econòmica, mentre se serveix un petit esmorzar. En acabat, les empreses poden visitar les instal·lacions el centre. Aquestes trobades tenen molt bona acollida per part de les empreses assistents i valoren l’experiència com una bona iniciativa per mantenir contacte amb altres empresaris i conèixer tots els serveis i equipaments que l’Ajuntament posa a la seva disposició.