Noves accions formatives ‘Martorell Adapta’t’ per a persones en situació d’atur

325

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona impulsen durant els mesos de maig i juny, nous cursos de formació dins el programa Martorell Adapta’t. Els cursos van destinats a persones en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell amb l’objectiu de facilitar la formació per a millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral.

En aquesta nova edició de Martorell Adapta’t, s’han programat dos cursos amb gran èxit de demanda entre els usuaris en edicions anteriors: el curs de Manipulador d’Aliments, de 6 hores de duració on els participants obtindran el carnet de manipulació d’aliments, impartit per la consultora Linx Consulting Formació i Recursos Humans, S.L. el dia 21 de maig, i el curs de Operador de carretons elevadors i plataforma elevadora de 4 sessions de duració amb un total de 20 hores. Aquest últim és a càrrec de l’empresa Balmes Innova i consta d’una sessió de teòrica que es realitza a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, i tres sessions pràctiques realitzades a l’empresa Vamasa Tecnial de Martorell.

Oferta Formativa Transversal Maig-Juny 2015

Manipulador d’aliments (21 de maig de 2015, de 9.00 a 15.00h) i Operados de carretons elevadors (teoria: 2 de juny de 2015, de 9.00 a 14.00h. Pràctica: 3,4 i 5 de juny, de 8.30 a 13.30h). Tots els cursos són gratuïts, donant a tothom la possibilitat d’accedir-hi. Les inscripcions als cursos es poden fer a través del web www.moliempresa.cat