Ràdio Martorell ha començat aquest dilluns la nova temporada 2019-20 amb l’esperit de seguir acompanyant, informant i entretenint els seus oients. La programació continua oferint programes consolidats, que compten amb una audiència fidel, així com nous espais de producció pròpia dedicats a la promoció econòmica, al coaching, divulgació històrica o música.

La graella incorpora enguany el programa Anem per feina, presentat per Raquel Moya, responsable de Comunicació del Molí Empresa. L’espai donarà a conèixer els cursos i accions que es duen a terme des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, destinats a empreses, emprenedors i persones que cerquen feina. Es podrà sentir els dijous, a les 13.00h, i en remissió dimarts, a les 15.30h.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica Ajuntament de Martorell

Mari Carme Rodríguez, coach sistèmica i acompanyant al lideratge, portarà als estudis de l’emissora el programa quinzenal Cap i cor, els dimecres, a les 15.30h, i en remissió dissabtes, a les 14.30h. Diferents professionals parlaran d’eines útils de creixement personal.

Mari Carme Rodríguez

Cisco Sáenz de Pablo i l’historiador Miquel Vives estrenen Per què els recordem?. El programa s’estrenarà el 5 de gener i es podrà sentir els diumenges, a les 10.00h, i els dimecres en remissió, a les 11.00h.

Cisco Sáenz de Pablo, presentador Per què els recordem?

Bruno Navarro i el seu equip duran els divendres, a les 21.00h, i els dissabte en remissió, a les 00.00h, Descubre by Top Playlist. Les novetats musicals més fresques i juvenils, amb notícies, entrevistes, seguiment de xarxes socials i curiositats.

Bruno Navarro, presentador Decubre by Top Playlist

També recuperen un programa veterà que torna a la graella d’aquesta casa. Es tracta del musical Sac de sons, presentat per una de les veus més conegudes del 91.2 FM, en Xavier Gargallo. L’home del sac torna a punxar les millors cançons pel record els dijous, a les 21.00h, i en remissió els diumenges, a les 18.00h.

Xavier Gargallo, presentador Sac de sons

La programació d’hivern continua apostant per programes tan estimats per l’audiència com Mil moments musicals, presentat per Assumpta Mera, qui ens diu bon dia amb la millor de les energies de dilluns a divendres, de 9.00 a 11.00h. Gent amb entitat, conduït per Maria Cerezuela, desgrana la tasca de l’associacionisme martorellenc i de personalitats rellevants del poble els dilluns, a les 13.00h. El darrer dilluns de mes, en aquesta mateixa franja horària, Kike Mejino presenta Can Serra parla, on els protagonistes són els treballadors del Centre Ocupacional.

Josefina Canals seguirà liderant Martorelletres, l’espai de literatura i poesia local els dijous, a les 11.00h. Jaume Monés moderarà la tertúlia ciutadana Martorell a debat els dijous, a les 19.00h. Tània López ens transmetrà consells per harmonitzar cos i ment a La vida en tutti frutti, els dilluns, a les 15.30h. Quim Parera ens avançarà la cartellera cinematogràfica a Rosebud tots els dijous, a les 20.30h. Clàudia Bergara ens parlarà de remeis naturals a L’Herbolari, els dimecres a les 13.00h.

Maria Antònia Blanco presenta, per segona temporada consecutiva, Tots a la cuina amb les millors receptes de quilòmetre zero i plats típics de la nostra població. Dimarts, a les 11.00h, i en remissió divendres, 12.00h.

Ferran Riera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ens parlarà de Consum quinzenalment els dimecres, a les 15.30h. Elpidi Bofill ens convidarà a escoltar la millor música jazz a Jazzmúsica els dimarts, a les 21.00h. I Revolta sonora seguirà fent tremolar les ones amb la música més combativa d’Andreu Ortega dilluns, a les 21.00h.

L’actualitat sardanista ens la comentaran tots els dissabtes, de 9.00 a 11.00h, Màrius Escoda i Salomé Miró al Ressò Sardanista. Rosa Farreras ens envoltarà de bona música i bons desitjos a Una Rosa i tu dissabtes, a les 15.00h. Eloi Garcia ens farà més propers els clàssics a Dando la nota els diumenges, a les 9.00h.

Informació de proximitat

L’emissora municipal acosta de forma propera l’actualitat del nostre poble amb les veus dels protagonistes a través dels butlletins horaris, i l’edició migdia (13.30h) i vespre (20.00h) del Radioinformatiu. Els informatius locals s’acaben complementant amb el Radioinformatiu del cap de setmana, dissabtes i diumenges a les 14.00h. La informació comarcal també la podran escoltar al dial a través d’A 5 Bandes, l’informatiu en emissió conjunta amb les emissores del Baix Llobregat Nord els divendres, a les 13.00 i a les 20.30h.

A més, cada tercer dilluns de mes, Ràdio Martorell retransmet en directe els plens municipals. L’endemà, l’alcalde Xavier Fonollosa visita els estudis de l’emissora per fer repàs de l’actualitat martorellenca (12.00h).

Cada cap de setmana, Maria Cerezuela i l’equip d’esports ens continuaran oferint en directe les principals cites esportives dels equips locals al Martorell en joc. Els dilluns, dimecres i divendres, a les 19.00h, el Radioesport seguirà resumint l’actualitat esportiva martorellenca.

El 91.2 de la FM és també a Internet, perquè escoltin Ràdio Martorell quan vulguin i des d’allà on vulguin. Només han de visitar el web noticies.martorell.cat, connectar-se a l’streaming en directe o descarregar els podcast dels programes.

Programes compartits amb La Xarxa

La graella de Ràdio Martorell incorpora programes oferts per La Xarxa de Comunicació Local, plataforma on les emissores locals catalanes comparteixen espais, recursos i altres serveis. A les portes de Troia (Ràdio Castellar), Coses de casa (Ràdio Ciutat de Badalona), L’hora del conte (Ona Bitlles), Via Verda (Ràdio Arenys), Va de castells (Ràdio Vilafranca), Arrela (Lleida Ràdio), Peluts (Mataró Ràdio), Capità Gingebre (Mataró Ràdio) són alguns dels programes que podran escoltar aquesta temporada. De dilluns a divendres, a les 14.00h, Notícies en xarxa informa de tota la informació d’àmbit general.