Núria Canal assumeix la Regidoria d’Ensenyament en substitució de Mercè Morera

468

L’Ajuntament de Martorell, a través d’un decret d’alcaldia, ha nomenat a Núria Canal i Pubill com a titular de la Regidoria d’Ensenyament en substitució de Mercè Morera i Santafè, qui va renunciar en la darrera sessió plenària celebrada el 21 de març passat. En aquesta legislatura, Canal té les competències de segona tinent d’alcalde i regidora i coordinadora de l’Àrea de Serveis d’Atenció a les Persones.

Des d’avui, 1 d’abril de 2016, Núria Canal i Pubill (Martorell, 1969) és la nova regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell. Substitueix a Mercè Morera i Santafè, qui n’havia exercit durant els darrers 9 anys. Canal treballa com a secretària tècnica de la gerència de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Va ser regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell (2007-2011) i directora general de l’Institut Català de l’Acolliment i Adopció (ICAA) durant el període 2011-2016.

En la propera sessió plenària, prevista pel proper 18 d’abril, Albert Fernández i Claramunt (CDC) prendrà possessió del càrrec com a regidor de l’Ajuntament en substitució de Mercè Morera.