Núria Marquès (CN Martorell) viatja a Glasgow per participar al Mundial de natació adaptada

532

La nedadora del Club Natació Martorell, Núria Marquès, ha viatjat aquest matí cap a Glasgow per disputar el Mundial de natació adaptada. És una dels catorze representants espanyols que fins el 20 de juliol competiran amb l’objectiu de penjar-se el màxim de medalles possibles. El debut de la jove de Castellví de Rosanes serà el proper dilluns 13 de juliol.

Marqués competirà en les proves de 50, 100 i 400 lliures, 100 esquena, 100 papallona i els dos relleus amb el combinat espanyol. Marquès, la icona del CN Martorell, inicia la cita més esperada d’aquest 2015.

La nedadora explica que “hem treballat moltíssim per afrontar aquest Mundial amb les màximes garanties. L’any passat ja vaig competir als Europeus, per tant, els nervis els tinc més controlats”. Marquès serà a Glasgow acompanyada pel seu entrenador al Club Natació Martorell, Juan Carlos Quevedo. La jove castellvinenca diu que “Quevedo és l’entrenador ideal per mi i des que m’entrena he millorat moltíssim. Gràcies a ell i als meus companys del club, qui m’ajuden a progressar i a poder participar en un Mundial com aquest”.

La il·lusió de les medalles

Marquès va viure un estiu màgic l’any passat on a Eindhoven es va penjar quatre medalles (una de plata i tres de bronze) en l’Europeu. Hi ha tres proves on Marquès hi té tota la il·lusió: 100 esquena, 100 papallona i 400 lliures. La nedadora del CN Martorell apunta que “tinc bones perspectives per penjar-me alguna medalla. Hem treballat per fer-ho el millor possible i m’agradaria traduir tot el treball que hem fet aquest any amb alguna medalla”.

L’expedició espanyola a Glasgow l’encapçala el seleccionador Laureno Gil i en l’staff tècnic hi figura l’entrenador personal de Marquès, Juan Carlos Quevedo. Entre les participants del combinat espanyol destaquen Teresa Perales o Sarai Gascón. Marquès diu que “Perales és una nedadora exemplar per a mi, tant dins com fora de la piscina”.

El debut de la nedadora castellvinenca serà dilluns 13 de juliol. Totes les proves es podran seguir en streaming a grada1.tv. Els horaris es poden consultar al web del Mundial de natació adaptada de Glasgow.

Marquès afronta un juliol frenètic.

Quan torni del Mundial de Glasgow afrontarà els Campionats de Catalunya, del 22 al 24 i tindrà vacances fins a finals d’agost on té previst assistir en una concentració amb les promeses de l’equip AXA a Sierra Nevada.