Obert el període de preinscripció a nous cursos de formació ocupacional, pendents d’aprovació

612
Molí Empresa
Molí Empresa

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell avança la preinscripció a les accions de formació ocupacional, finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, previstes pel curs 2019-20. Aquestes accions han estat sol·licitades al Servei d’Ocupació de Catalunya i estan pendents d’aprovació, per aquest motiu es poden produir algunes variacions.

En el marc d’aquesta nova convocatòria, el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha demanat subvenció per impartir noves especialitats formatives que consideren interessants per als seus usuaris. La tècnica d’Inserció i Formació del Centre de Promoció Econòmica, Esther Velilla, detalla que “s’han sol·licitat quatre Certificats de Professionalitat d’activitats auxiliars de magatzem, comerç i serveis administratius, a més de tres cursos d’anglès i alemany de diferents nivells”.

Esther Velilla, tècnica d'Inserció i Formació Molí Empresa

“Estem a l’espera que el SOC resolgui l’atorgament de les subvencions. No obstant això, iniciem el període de preinscripcions als cursos pendents d’aprovació, per tal d’agilitar el seu inici tan bon punt ens comuniquin l’atorgament”, remarca Velilla. Un cop tinguin l’aprovació dels cursos, es realitzarà la selecció de participants entre les persones que hagin efectuat prèviament la seva sol·licitud.

Esther Velilla, tècnica d'Inserció i Formació Molí Empresa

Informació i preinscripcions

Per poder participar en el procés de selecció cal consultar els diferents programes, valorar si es reuneix els requisits previstos en el curs seleccionat i omplir el formulari de preinscripció online, o adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (camí del Riu s/n • Tel. 93 775 31 01 • moliempresa@martorell.cat) de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00h, per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.

Requisits per fer la sol·licitud

Per fer efectiva la sol·licitud per participar en els cursos de Formació Ocupacional cal omplir el full de preinscripció o formulari de preinscripció online, i aportar la següent documentació: Currículum Vitae, còpia del DNI o NIE, còpia del full d’inscripció a l’Oficina de Treball i còpia del Títol o Certificat de Formació que acrediti el nivell acadèmic requerit pels cursos.