Últims dies per presentar-se al 3r Concurs de Cartells de Nadalem i Carnaval

2110
Exposició Concurs de Cartells
Exposició Concurs de Cartells

Fins el 16 d’octubre hi ha temps presentar-se al 3r Concurs de Cartells de Nadalem i Carnaval, que organitza la Regidoria de Cultura. Les millors obres promocionaran aquestes festes pels carrers de Martorell i s’emportaran 700 euros de premi. El jurat valorarà la referència, la presència o l’al·legoria d’elements simbòlics en els cartells. Pot participar-hi qualsevol persona, major de 12 anys.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, incideix que “no cal ser un professional per presentar-se al concurs, ja que volem que tothom tingui opcions de poder guanyar i que el seu cartell acabi al carrer”. La idea és que “els propis martorellencs dissenyin els cartells de les seves festes”.

Sergi Corral, regidor de Cultura

Els participants han de presentar el cartell amb un suport de cartolina de mida DIN A3 (420 x 297 mm) en cada cas (Nadalem o Carnaval). El cartell ha de ser en sentit vertical i al darrere de cada cartell no s’hi ha d’escriure el nom de l’autor. Només s’hi ha de posar la franja d’edat en què es concursa. És imprescindible que l’autor adjunti dues butlletes d’inscripció emplenades.

Només es poden presentar dues propostes per festa com a màxim. En el cas de Nadalem ha de constar-hi: “Nadalem Del 13 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019”. Pel que fa al Carnaval ha d’incloure-hi: “Fest’ho al Carnaval – Martorell 2 de març de 2019”.
Els cartells s’han de lliurar al Centre Cultural (plaça de les Cultures, s/n), als matins de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00h, o a les tardes de dilluns a dijous, de 17.00 a 20.00h.

El jurat estarà integrat per personal del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) i gent relacionada amb el món gràfic i artístic com Anna Gil Llopart, Francisco José Martínez Arasa, Pere Perelló Montaner, Cristina Sánchez Machado i Laura Soriano González.

El guanyador de cada cartell s’emportarà 700 euros, el premi al millor finalista serà de 300 euros i el premi a l’artista local menor de 16 anys de 60 euros. A més, es farà una exposició amb tots els cartells presentats. “D’aquesta manera, es reconeix no només als guanyadors, sinó a tots els participants que han volgut aportar la seva creació”, diu el regidor.

Sergi Corral, regidor de Cultura

Marta Rodríguez i Robert Garcia van ser l’any passat els guanyadors del Concurs de Cartells del Nadalem i Carnaval, respectivament. El certamen va créixer en nombre de participants amb un centenar d’obres presentades.

Butlleta d’inscripció

Bases del concurs