Oberta a la circulació la nova rotonda de l’avinguda del Camí Fondo i el carrer Cervelló

517

La nova rotonda ubicada a la cruïlla de l’avinguda del Camí Fondo i el carrer de Cervelló ja és operativa des d’aquest divendres, un cop finalitzades les obres que hi ha dut a terme l’Ajuntament de Martorell des del passat 11 de juliol. Les actuacions han permès reordenar la circulació i millorar la seguretat de vianants i conductors.

L’actuació feta a la confluència d’aquests dos carrers estava destinada a ubicar-hi una rotonda per reordenar la circulació de la zona i dotar d’una major fluïdesa al trànsit. Alhora, pretén generar més seguretat per a tots els veïns, vianants i conductors. L’espai resultant compta amb una illeta interior, ajardinada amb plantes amb flor i amb palmeres.

Les obres, que han durat deu dies, han consistit en eliminar la mitjana de separació que hi havia al bell mig de l’avinguda del Camí Fondo en aquest punt, i que delimitava els dos sentits de circulació. L’alcalde Fonollosa detalla que “aquesta intervenció es complementa amb altres obres que s’estan duent a terme en el marc del manteniment dels carrers del barri i que tenen com a objectiu tenir una ciutat endreçada i neta, amb un espai públic de qualitat, perquè tots els martorellencs el puguem disfrutar”.