Oberta la matrícula de les activitats d’aquest estiu per als infants ‘Quin estiu t’espera!’

332

Aquest dilluns 4 de maig s’obre la matrícula de les activitats esportives, culturals i de lleure d’estiu per a infants i joves, garantint que hi haurà plaça per tothom que faci la inscripció entre el 4 i el 31 de maig. Sota el lema Quin estiu t’espera!, el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) ofereix activitats d’anglès, música, dansa, esport i lleure.

Aprendre o refrescar l’anglès, practicar balls com el hip-hop, la salsa o la dansa contemporània, aprendre a nadar, fer tallers, música, caminades o sortides amb bicicleta o patins seran algunes de les activitats que podran realitzar els nens i nenes i joves que s’apuntin a la campanya Quin estiu t’espera!

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Martorell, Xavier Fonollosa, explica que “des de fa uns anys hem consolidat les activitats d’estiu on els infants poden gaudir de propostes ben diferents i que s’adapten a les necessitats de les famílies de Martorell”. L’estiu passat es va reduir el preu de les activitats un 20 per cent de mitjana, una mesura inclosa dins el Pla d’Ajut a les Famílies.

Cap infant sense plaça

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) de l’Ajuntament de Martorell garanteix plaça en qualsevol de les activitats ofertades a tothom que faci la inscripció dins del període establert, que va del 4 al 31 de maig. Fonollosa diu que “oferim tantes places com demanda hi ha hagi, per tal d’aconseguir una alternativa per als pares i mares que treballen durant l’estiu”.

L’objectiu de Cap infant sense plaça va suposar un increment d’un centenar més d’inscrits el 2014 respecte a l’any anterior. El curs passat hi va haver 650 inscrits repartits en 26 grups.