Oberta l’enquesta de satisfacció d’usuaris dels complexos esportius municipals

1095

La Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de conèixer el grau de satisfacció general dels usuaris dels complexos esportius municipals de la demarcació de Barcelona, ha posat en marxa una nova enquesta per tal que les persones usuàries puguin fer-ne una valoració.

A Martorell, els usuaris del Complex Esportiu La Vila i del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) poden expressar la seva opinió responent l’enquesta que trobaran en aquest enllaç o bé a través de les tauletes digitals que els hi facilitaran als mateixos equipaments, segons ha explicat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Els usuaris podran avaluar aspectes com ara la neteja, l’atenció personal, les activitats, el monitoratge i el preu. La regidora d’Esports ha animat a tots els usuaris a participar del sondeig perquè les dades són un indicatiu per millorar l’oferta dels equipaments de la població.

Belén Leiva, regidora d'Esports

L’enquesta és anònima i molt breu, es respon amb només 2 minuts. La recollida de les dades del sondeig es va iniciar el 10 d’octubre i finalitzarà el 10 de novembre. Posteriorment, es publicaran els resultats.

Bona puntuació a l’enquesta 2016

L’any passat, més d’un centenar d’usuaris del Centre Integral Esport Salut (CIES) va posar un 7,4 de mitjana a l’equipament. Segons les dades presentades per la Diputació de Barcelona, el monitoratge va ser l’element més valorat, amb un 8; seguit de l’atenció personal, amb un 7,58; les activitats programades, amb un 6,80; la neteja, amb un 6,55 i, l’últim, el preu, amb un 5,56. El grau de satisfacció dels usuaris del CIES va incrementar un 0,60 respecte l’any 2014, quan la nota final havia estat d’un 6,80.

Al Complex Esportiu La Vila no es va arribar a la xifra mínima d’usuaris enquestats per extreure’n resultats. El 2014 la nota mitjana del CE La Vila va ser d’un 5,40.