Obertes les inscripcions a la VIII Mostra de Música Jove de Martorell O-Kàlia 2015

383

El Departament de Cultura i Joventut del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell ha obert el termini d’inscripció a la VIII Mostra de Música Jove de Martorell O-Kàlia 2015. La cita vol donar suport als grups musicals de Martorell i incloure’ls en els concerts organitzats dins el calendari festiu local. Per inscriure’s cal omplir una sol·licitud i presentar una maqueta del grup.

El termini d’inscripció a l’O-kàlia es perllongarà fins el proper 18 de setembre a les 12.00 hores, però en aquesta edició es reconeixerà a les sis primeres formacions que s’hi inscriguin. Aquestes, rebran un premi de 140 euros, l’actuació a la festa del Roser la tarda del 3 d’octubre i un concert a alguna de les cites festives locals posteriors.

Podran inscriure’s totes les formacions musicals de qualsevol estil que tinguin, almenys, un dels seus membres empadronats a Martorell. Hauran d’emplenar la butlleta d’inscripció i adjuntar la Fotocòpia del DNI d’un dels components del grup, com a mínim, i que visqui a Martorell. A més, caldrà presentar una maqueta o gravació en directe en suport de CD amb dos temes originals i documentació complementària com una fotografia, història del grup, rider tècnic de so i autorització si actuen menors.

Els grups que hi vulguin participar hauran de presentar el full d’inscripció per correu al Departament de Cultura i Joventut, situat a la plaça de les Cultures s/n de Martorell, o bé als equipaments del Pavelló Esportiu Municipal, el Complex Esportiu La Vila o el CIES.