Obertes les inscripcions al SIJ Punt Nord per participar al taller ‘Cuina sense pares’

435

L’Ajuntament de Martorell, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza el taller Cuina sense pares, adreçat a joves d’entre 14 i 18 anys amb ganes d’aprendre receptes fàcils, saboroses i saludables. El taller es farà el proper dimarts 15 de desembre, de 17.30 a 19.30h, a l’escola José Echegaray de Martorell, i les inscripcions ja són obertes.

El taller Cuina sense pares s’adreça a tots aquells joves que ja no es volen quedar a dinar a l’institut i volen menjar a casa, que s’han de preparar als migdies o als vespres els àpats, que volen sorprendre amb plats diferents la seva colla o que fa poc que s’han independitzat i se’ls hi acaben les idees de què fer per menjar.

El tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Martorell, Manolo Cortés, ha explicat que “la sessió oferirà propostes de menús setmanals amb diferents plats per dinar i sopar. L’objectiu és fomentar l’alimentació saludable i l’autonomia dels adolescents i joves a la cuina. Són receptes fàcils, ràpides i econòmiques però sobretot saludables”.

A més, també podran crear els seus propis plats saludables amb els consells que s’oferiran i podran estar al dia amb les notícies sobre alimentació que es penjaran al web del taller.

Els interessats poden inscriure’s al Servei d’Informació Juvenil Punt Nord (SIJ), al 2n pis del Centre Cultural. El taller és gratuït i les places són limitades.