Obertes les inscripcions per participar al Mercat de l’Il·lustrador a la Fira de Primavera

556

La Regidoria de Cultura, Museus i Patrimoni de l’Ajuntament de Martorell ha obert, fins el 4 d’abril, les inscripcions per participar al Mercat de l’Il·lustrador, que se celebrarà en el marc de la Fira de Primavera 2016. La iniciativa pretén reunir en un únic espai a l’aire lliure, el Portal d’Anoia, il·lustradors locals i d’arreu, per mostrar i vendre les seves obres.

La il·lustració “està en voga, és un camp a explorar i Martorell no podia quedar-se enrere”, ha afirmat el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral. “El Mercat de l’Il·lustrador vol acostar dibuixants, creadors i il·lustradors de diferents estils, locals i d’arreu, perquè ensenyin la seva oferta de petit format i els visitant puguin comprar-la un mòdic preu. Creiem que pot venir gent prou interessada dels nostres voltants i és una bona oportunitat per donar-se a conèixer”, ha dit.

El Mercat de l’Il·lustrador se celebrarà el diumenge 24 d’abril, de 10.00 a 20.00h, a la plaça Portal d’Anoia. Els artistes interessats a participar-hi, tenen temps fins el 4 d’abril per enviar un correu electrònic a museus@martorell.cat amb les següents dades: nom i cognoms, telèfon, blog, web o fotografies dels seus treballs. El preu d’inscripció és de 15,42 euros.

L’organització farà una selecció i contactarà amb els artistes, entre el 7 i 8 d’abril, per concretar la seva participació. A cada artista se l’assignarà un espai de 2 metres lineals i se li facilitarà una taula de 150 x 80 cm i dues cadires. Els artistes seran els responsables de la seguretat dels treballs en exposició. El preu màxim de les obres en exposició i venda no pot superar els 100 euros.

Més informació a museus@martorell.cat o trucant al 93 774 22 23.