Últims dies per presentar candidatures a la Nit de l’Activitat Física i l’Esport

1053
Nit de l’Activitat Física i l’Esport
Nit de l’Activitat Física i l’Esport

Darrers dies per presentar candidatures a la Nit de l’Activitat Física i l’Esport que organitza l’Ajuntament de Martorell. El termini resta obert fins al proper dilluns 4 de març i la gala tindrà lloc el 5 d’abril al Pavelló Esportiu de Can Cases. L’edició passada va recollir 135 candidatures, 50 de les quals van ser finalistes i 27 van resultar guanyadores.

La regidora d’Esports, Belén Leiva, comenta que, “després de la bona acollida que va tenir l’esdeveniment l’any passat, hi tornem amb 10 modalitats de premis, a les quals qualsevol martorellenc pot presentar candidatures, sempre en referència a l’exercici anterior. Com a novetat, l’esdeveniment tindrà lloc al nou Pavelló Esportiu de Can Cases, ja que en ser una celebració esportiva volem aprofitar la nova instal·lació”.

Belén Leiva, regidora d'Esports

“Martorell és una ciutat esportiva, on hi conviuen molts practicants de diferents esports. Més enllà de la competició, volem reconèixer la part que sovint no es veu, els valors, la inclusió i el suport que reben les entitats per part dels dirigents. Creiem que aquesta vessant més ètica és important que sigui al darrera de qualsevol pràctica esportiva, sense ella l’esport no tindria valor”, afirma la regidora.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Categories

Premi Reconeixement al Patrocinador de l’Any: vol guardonar el suport econòmic aportat durant l’any anterior a activitats o accions de promoció de l’activitat física i esportiva.

Premi Dirigents de l’Esport: premiarà aquells dirigents que amb la seva funció i dedicació han contribuït al sosteniment o al desenvolupament de l’activitat física i esportiva.

Premi a la Millor Organització d’Esdeveniments Esportius: reconeixerà l’organització d’un esdeveniment extraordinari que hagi contribuït a la promoció de la pràctica de l’activitat física i esportiva, l’organització de la qual hagi estat destacada.

Premi a l’Activitat Física i l’Esport Inclusius: valorarà esportistes o entitats que promouen l’activitat física i l’esport per a persones amb capacitats diverses. El Premi Reconeixement al Centre Educatiu posarà en valor les accions d’integració de l’activitat física i esportiva en l’àmbit d’un projecte educatiu anual.

Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables: premiarà entitats i persones que desenvolupen les seves activitats promovent l’activitat física i l’esport orientades a la millora de la salut i a la lluita contra el sedentarisme.

Premi Valors de l’Esport: pretén enaltir les accions, comportaments o actituds de persones, clubs, equips, esportistes i seccions esportives que destaquin pel seu valor ètic o moral.

Premi a l’Èxit Esportiu Més Rellevant: reconeixerà l’èxit esportiu individual o d’equip més important de l’any anterior.

Premi a l’Esportista de l’Any: posarà l’accent en el i la practicant d’esport que millor representi el conjunt de dimensions i valors reconeguts a les diferents modalitats dels presents premis.

Premi d’Honor.

Les candidatures es poden presentar en aquest enllaç, a les Oficines d’Atenció a l’Usuari o a través del mail esports@martorell.cat.

Fitxa presentació candidatures 2019