Obren inscripcions a la 28a Marxa de la Primavera que es farà el 22 de març

1126
Marxa de la Primavera
Marxa de la Primavera

La Regidoria d’Esports ha obert les inscripcions per participar a la 28a Marxa de la Primavera, que tindrà lloc diumenge 22 de març. La cita combina l’esport, el lleure i el redescobriment del paratge natural. Com a novetat, hi haurà l’opció de realitzar el recorregut amb bastons de marxa nòrdica, prèvia inscripció. Per quart any consecutiu, es gaudirà d’una zona d’aventura a les Roques del Matauet.

La Marxa de la Primavera és “una caminada popular, sense afany competitiu, amb l’objectiu de promoure la pràctica de caminar com a hàbit saludable i la descoberta de l’entorn natural de Martorell”, diu el regidor d’Esports, Gerard Mimó. Sortirà de la plaça del Pavelló Esportiu Municipal, a les 10.00h, “amb un escalfament previ dirigit per tècnics del Departament d’Esports, a les 9.45h, i el repartiment de samarretes com a obsequi per a tots els participants”, a partir de les 8.00h.

Gerard Mimó, regidor d'Esports

La jornada comptarà amb opció de recorregut curt i llarg. L’alternativa curta constarà de 6,5 km per la Serra de l’Ataix, Quatre Camins, Les Torretes i Mines de Plom. La llarga serà de 10,8 km i passarà per sota el Castell de Sant Jaume. Hi haurà dos punts d’hidratació avituallament amb fruita i beguda durant el trajecte: a Quatre Camins i a la meitat del trajecte llarg.

A les Roques del Matauet s’instal·larà una zona d’aventura amb tirolines, ponts nepalesos, xarxa d’aranya, pont de cortes, ponts tibetans i rocòdrom natural de cinc metres verticals. Hi haurà dos circuits: un per a infants de 4 a 9 anys i l’altre per majors de 10 anys.

Gerard Mimó, regidor d'Esports

Com a novetat, “oferim la possibilitat de realitzar el camí amb la cessió de bastons de marxa nòrdica, per tal de promoure la pràctica d’aquesta modalitat, conèixer els beneficis de la reducció de l’impacte amb aquests elements i la millora de la postura al caminar”, comenta el regidor. “Tècnics d’Esports de l’Ajuntament formats en aquest àmbit faran sessió explicativa a la sortida. Per optar a la cessió d’aquest material, recomanat per a majors de 14 anys, caldrà indicar-ho amb la inscripció de participació a la Marxa”.

Gerard Mimó, regidor d'Esports

Les inscripcions a la 28a Marxa de Primavera es poden realitzar a qualsevol de les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) lliurant el full d’inscripció o bé per Internet en aquest enllaç.
28a Marxa de la Primavera