Òscar Carreras serà el nou cap dels Mossos d’Esquadra a Martorell

1509
Òscar Carreras serà el nou cap dels Mossos d'Esquadra a Martorell
Òscar Carreras serà el nou cap dels Mossos d'Esquadra a Martorell

Els Mossos d’Esquadra a Martorell tindran un nou cap. Òscar Carreras prendrà el relleu d’Antoni Mestre al capdavant del comandament de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) dels Mossos d’Esquadra. Carreras, fins ara sotsinspector de l’ABP, i Antoni Mestre s’han reunit amb l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Casasayas, per a comunicar el canvi al capdavant del comandament de l’ABP, seguint la línia d’estreta col·laboració entre els Mossos d’Esquadra i l’Ajuntament.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, ha volgut agrair a Antoni Mestre “els seus anys de servei a la comissaria de Martorell” i ha desitjat sort a Òscar Carreras “amb qui segur que mantindrem l’excel·lent col·laboració que sempre hem tingut entre l’Ajuntament, la Policia Local i el cos de Mossos d’Esquadra amb l’objectiu de garantir la seguretat ciutadana al nostre poble”.

Els fets delictius a Martorell, per sota de la mitjana catalana

En aquest sentit, Xavier Fonollosa ha destacat que aquesta bona tasca que realitzen conjuntament tant Mossos d’Esquadra com Policia Local es reflecteix en la disminució dels fets delictius a Martorell en els darrers anys. Així es va posar de manifest en la darrera reunió de la Junta de Seguretat Local, celebrada el passat mes de març amb la presència del conseller d’Interior, Jordi Jané. En la reunió, es va explicar que, segons dades de 2016, els indicadors de seguretat de Martorell estan tretze punts per sota de la mitjana de Catalunya, amb 51,2 fets delictius per 1.000 habitants, per 65 del conjunt del país i els fets delictius van disminuir un 8,5%.