Pa amb oli i sal a la parròquia de Crist Salvador per sensibilitzar-se contra la fam

543

La parròquia de Crist Salvador organitza aquest divendres 27 de març a les seves dependències una activitat solidària que porta per nom Sopar de la fam, amb l’objectiu d’acaptar diners a benefici de Càritas Parroquial de Martorell. Els assistents faran una aportació econòmica equivalent al que els costaria un sopar fora de casa, i rebran una llesca de pa amb oli i sal. A més, hi haurà una sessió de cinema amb la projecció de la pel·lícula Le Havre.

Aquest és el segon any consecutiu que la parròquia de Crist Salvador opta per organitzar aquesta activitat, els diners de la qual aniran destinats als projectes socials de Càritas. Enguany, l’han titulat Sopar de la fam, i han escollit com a eslògan Lluitem contra la fam. T’hi apuntes?

A partir de les 19.00h es podran fer les aportacions voluntàries a la mateixa parròquia de Crist Salvador, al barri de Buenos Aires. Unes aportacions que, com explica la responsable de Càritas, Assumpta Clopas, “és una donació voluntària de l’import que cadascú s’hauria gastat en un sopar. Un equivalent al que calculem que ens podria costar un sopar fora de casa”. Per a Clopas, la tasca que es fa, “tant des de la Creu Roja, com des de Càritas, i els programes socials de l’Ajuntament solventen a casa nostra el problema de la suficiència alimentària, però sempre poden aparèixer casos que cal atendre”.

Amb aquesta aportació, els assistents rebran una llesca de pa amb oli i sal, i podran visionar la pel·lícula Le Havre. Es tracta d’una coproducció finesa, francesa i alemanya dirigida per Aki Kaurismäki (2011), que defensa una sòlida i íntegra idea de comunitat que es recolza davant les dificultats de la vida.