Pàdel i escacs tanquen el 2018 amb dos tornejos consolidats a l’agenda martorellenca

339
Torneig solidari Martorell Pàdel Club
Torneig solidari Martorell Pàdel Club

El Martorell Pàdel Club celebrarà aquest dissabte el torneig solidari per recollir aliments en favor de Creu Roja Baix Llobregat. L’entitat presidida per Anna Puente promou aquesta cita en què hi podran participar jugadors adults i també nens per donar, de manera íntegra, els diners que es recullin amb les inscripcions i també la quantitat d’aliments que es recaptin.

Des del passat dilluns, el Complex Esportiu la Vila ja recull aliments que els esportistes vulguin aportar. El mateix dissabte, els acompanyants i espectadors del torneig podran donar la quantitat que desitgin per a l’entitat hospitalària.

L’aportació econòmica per persona és de 10 euros i de 3 kg en forma de productes. La quantitat que recapti el club anirà destinada a comprar més productes per a Creu Roja Baix Llobregat Nord. Ho explica Óscar Herrero, membre del Martorell Pàdel Club.

Óscar Herrero, membre Martorell Pàdel Club

En la passada edició, el club va recaptar 800 kg de productes. Enguany, el torneig solidari començarà a les 9.00h i és previst que finalitzi cap a les 20.00h a les pistes de pàdel del Complex Esportiu La Vila.

Open Escacs

Última cita d’escacs de l’any

El Club Escacs Martorell organitza per a aquest diumenge la 22a edició del Memorial Joan Corcoy amb la intenció de tancar l’any contra equips de Segona Divisió, la categoria on ha ascendit un dels conjunts martorellencs.

L’entitat presidida per Francisco Javier García ha convidat el Club Escacs Vilafranca i el Club d’Escacs Badia per disputar aquesta competició. A més, hi prendran part dos conjunts del Club Escacs Martorell en un quadrangular amb un format de competició a lligueta entre tots. El format de partida serà de mitja hora cadascuna, per aconseguir que tots els equips juguin entre ells i es pugui veure un torneig atractiu durant les tres hores que, aproximadament, durarà el memorial.

Els nens, també protagonistes

La novetat d’enguany és la participació de la categoria infantil. Els mateixos clubs d’equips adults presentaran jugadors joves per fer créixer el Memorial Joan Corcoy i posar a prova les seves pedreres. El membre del club, Andreu Tejedor, reconeix que afegir equips base farà créixer el memorial i els escacs en les categories més baixes.

Andreu Tejedor, membre CE Martorell

Joan Corcoy va ser president del Club Escacs Martorell i va ser l’impulsor de l’Open d’Escacs, un dels torneigs més consolidats en el panorama català. A més, Corcoy va ser pioner en implantar l’estructura que el club segueix actualment. La 22a edició del Memorial Joan Corcoy començarà una mica abans de les 10 del matí i és previst que acabi cap a les 14.00h, quan s’entregaran els premis.