Pàdel, petanca i tir, referències de l’esport martorellenc durant aquesta Fira de Primavera

611

La Fira de Primavera també ha tingut un component molt esportiu amb l’Open de pàdel, el torneig de petanca i la competició de tir, a més, de la presència de diverses entitats per Sant Jordi. L’exposició anual de les motos clàssiques ha estat una de les activitats més concorregudes del cap de setmana amb una munió de vistants.

Èxit absolut en la vuitena edició de l’Open de pàdel Fira de Primavera 2016 que va tenir lloc aquest cap de setmana al Complex Esportiu La Vila i que organitza la secció de pàdel del Club Natació Martorell amb rècord de participants: 69 parelles repartides en set categories: tres masculines, dues femenines i dues mixtes.

En la primera categoria masculina, Beto i Rodrigo Tornielli van ser els guanyadors i, en la segona categoria femenina, Maite Cano i Laura Molina. En la segona categoria mixta, Jimena Contreras i Daniel Fernández van adjudicar-se la competició. L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva van entregar els premis als guanyadors.

L’evolució de la bicicleta fins a la moto

L’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM) ha exposat, aquest cap de setmana, una mostra de motos clàssiques i antigues i mercadal de peces i recanvis a la Ferreteria Bacarisas. L’entitat ha mostrat una vintena de motos i va tenir com a fil conductor l’evolució de la bicicleta fins a la moto i una mostra de tres models de la marca Citroën del segle passat.

En l’acte d’inauguració de la mostra, el president de l’AMCAM, Mario Céspedes, va assegurar que “som una entitat molt agraïda amb totes aquelles persones i institucions, com l’Ajuntament, que ens cedeixen models per a restaurar. Aquest any, podem mostrar-vos un model de la primera moto de la Guàrdia urbana de Martorell, una BSA de l’any 1921”.

També destacaven una moto de l’any 1936, propietat de Jaume Vives, que recorrerà de Martorell fins a Puigcerdà aquest proper estiu. Hi van assistir els regidors Lluís Esteve, Sergi Corral, Cristina Dalmau, Lluís Amat, Belén Leiva i Albert Fernández.

Tir i petanca, també

Una quinzena de tiradors van participar en les dues proves del torneig Fira de Primavera que organitza el Club de Tir Martorell a les instal·lacions del CT Masquefa: tir al plat i carrabina lleugera. En petanca, el Club Petanca 3 Boles va promoure, aquest cap de setmana, el torneig obert de Fira de Primavera amb la participació d’una quarantena de persones. L’alcalde Fonollosa i la regidora Leiva van visitar les pistes de La Torrassa.

El Club Natació Martorell va vendre unes dues-centes roses durant la diada de Sant Jordi. Els diners acaptats serviran per finançar la participació a la fase d’ascens de l’absolut femení a Primera Divisió estatal.