Painomi tanca avui divendres amb un concert gratuït les Nits d’Estiu a El Progrés

382

El quartet musical Painomi tanca aquest divendres 21 d’agost a partir de les 22.30h el cicle de les Nits d’Estiu a El Progrés amb un concert gratuït a la pista-jardí. Les quatre ex alumnes del Col·legi La Mercè presenten en primícia Estimat Convidat 2.0, una versió actualitzada del seu primer disc. També oferiran al públic un parell de temes del nou disc, que esperen poder treure al mercat durant aquest any.

Estimat Convidat 2.0 és, per a la Clàudia Ibáñez, la Clàudia López, la Isabel Archs i la Clàudia Padilla, “un gir que li hem fet al nostre primer disc. No és, per tant, un disc com a tal, sinó un tipus de directe que hem preparat en exclusiva per Martorell”. El motiu d’aquest canvi, expliquen les quatre integrants, és el fet que “al disc, el to de les nostres cançons era més innocent, perquè el vam fer fa tres anys i hem evolucionat com a grup. Ara, hem volgut donar-li un altre color i so”.

Painomi interpretarà temes evolucionats del primer disc, però també la versió de la cançó Ciència Ficció d’amics de les Arts, amb la que el passat abril van guanyar el II Concurs de Versions d’aquest grup de música català. Aquest fet els permetrà també actuar en concert amb ells a Sant Celoni, el proper 10 de setembre al Teatre Aten.

A més, l’espectacle d’aquest divendres a El Progrés també inclourà dos temes del nou disc, que estan preparant en aquest 2015. Un cop tancades ja les cançons que el composaran, estan a l’espera que el disc pugui sortir a la venda. Per aquest motiu s’estan plantejant la possibilitat d’obrir un projecte de Verkami.