Parades d’artesania i regal a la Fira de Nadal dels botiguers del Centre Comercial La Vila

509

El Centre Comercial La Vila ha celebrat, aquest diumenge, la tradicional Fira de Nadal amb productes d’artesania i regal, a més de les parades dels botiguers associats de l’entitat. Una cinquantena de comerciants han portat parades d’alimentació, complements i objectes de regal. Aquest era un dels diumenges que els botiguers podien obrir els seus establiments en aquestes festes.

Les parades al carrer oferiran tot tipus de productes. En alimentació, es podien comprar embotits, formatges, patés, coques, pans i altres productes artesans. També hi havia objectes de regal, bijuteria, joguines i complements nadalencs. “La majoria amb el segell artesà”, comentava la presidenta del Centre Comercial La Vila, Maria Àngels Faneca. Els paradistes s’han ubicat en el carrer Santacana i plaça de la Vila, en una superfície d’uns 200 metres.

La propera obertura comercial en festiu dels botiguers del Centre Comercial La Vila serà el diumenge 3 de gener de 2016.

Fidelització comercial amb “El rasca de la Vila”

Els botiguers associats del Centre Comercial La Vila han fet, un any més, una campanya de fidelització coincidint amb el període nadalenc. El rasca de La Vila repartirà 3 premis de 150€ en compra gratis; 25 premis de 90€; més de 1.000 premis amb 10% de descompte; i més de 200 premis especials. En total “més de 6.000 €” explica Faneca. Els premis s’hauran de gastar abans de la diada de Reis.