Patronat i Club Judo Martorell signen un conveni per promoure aquest esport a la població

600
Signatura del conveni entre el PMSAPM i el Club Judo Martorell
Signatura del conveni entre el PMSAPM i el Club Judo Martorell

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) i el Club Judo Martorell han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració. L’objectiu és facilitar al club que assumeixi la promoció d’aquest esport, que fins ara duia a terme el PMSAPM. L’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports, Belén Leiva, i la presidenta de l’entitat Núria Mora, han presidit l’acte de signatura a l’Ajuntament.

El conveni, vigent fins al juny de 2022, estableix una col·laboració mútua entre ambdós parts. El Club Judo Martorell es compromet a organitzar activitats esportives des de l’edat escolar -a partir de la categoria prebenjamí- en endavant. El Patronat, per altra banda, facilitarà els espais on realitzar aquestes activitats, donarà suport logístic i administratiu, i posarà a disposició del club el material necessari.

Fonollosa ha destacat que “el Club Judo és una entitat molt nova. Sabem que els inicis no són fàcils, i per això els farem un acompanyament que es materialitza en el conveni i en el suport a l’ús dels espais, material i tasques administratives”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell i president del PMSAPM

El club assumirà els grups d’entrenament setmanals i l’organització de les sortides de competició i del 8è Memorial Dani Ruiz Guijarro a partir d’ara. A més, estudia afegir un nou campus de tecnificació a l’estiu. La presidenta, Núria Mora, destaca que “el conveni significa tenir una relació estable i fluida amb l’Ajuntament, que té molt bona predisposició envers nosaltres, i poder prestar un servei de qualitat”.

Núria Mora, presidenta del Club Judo Martorell

L’alcalde ha recalcat la voluntat municipal “d’anar traspassant l’organització de les activitats esportives des del Patronat a les entitats, tal com ja ha succeït darrerament amb el pàdel i la gimnàstica artística”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell i president del PMSAPM

Entitat de nova creació

El Club Judo Martorell va començar a caminar el passat 12 de setembre de 2018 fruit de la inquietud de mares i pares perquè els seus fills tinguessin continuïtat en la pràctica del judo més enllà dels 14 anys d’edat, quan acabaven etapa a l’escola del Patronat. Explica Mora que “comptem amb 140 socis i 82 esportistes, d’edats compreses entre els 5 i els 50 anys, que entrenen a les Instal·lacions Esportives Municipals sota la direcció d’un monitor”.

Núria Mora, presidenta del Club Judo Martorell

L’entitat vol créixer i incrementar el nombre de monitors que prestin aquest servei, i alhora es vol donar a conèixer a la resta de la població. El seu contacte és el correu electrònic clubjudomartorell@gmail.com, i també són presents a les xarxes socials Facebook i Instagram.