Per Sant Jordi a Martorell, regala roses i llibres des de casa

719
Fira de Sant Jordi
Fira de Sant Jordi

Aquest dijous 23 d’abril viurem una diada de Sant Jordi diferent, des de casa. Tot i ser una jornada especial i atípica en confinament, ningú no es pot quedar sense el seu llibre i la seva rosa. Per això, diverses llibreries i floristeries de Martorell ofereixen la possibilitat de comprar roses i llibres per encàrrec.

El coronavirus i el confinament ens obligaran a viure un Sant Jordi confinat. Enguany no hi haurà ni parades de llibres ni de roses, com tampoc gent al carrer. Ara bé, com ha passat per Setmana Santa, que moltes pastisseries van oferir un servei de repartiment de mones de Pasqua a domicili, algunes llibreries i floristeries també intentaran que, tothom qui ho vulgui, pugui tenir una rosa i un llibre per Sant Jordi a casa.

“Pensem que la gent no s’ha de quedar sense el seu llibre i la seva rosa, per això hi haurà floristeries i llibreries de Martorell, que podeu consultar a la llista que oferim, on fer les vostres reserves i encàrrecs per fer una petita i simbòlica celebració de Sant Jordi”, explica la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

Diverses llibreries i floristeries de Martorell aquest any reforcen la venda a distància (telèfon, WhatsApp, correu electrònic i pàgina web) i el lliurament a domicili. Des de fa dies estan acceptant encàrrecs perquè tothom qui ho vulgui pugui comprar roses per Sant Jordi i seran els mateixos comerços els que faran, si és el cas, el repartiment a casa dels seus clients, garantint totes les mesures preventives.