Pérez: “El canvi depèn de nosaltres. La política, si no la fas, te la fan”

427

SOM Martorell ha posat aquesta tarda punt i final a la campanya electoral amb un míting a l’amfiteatre del passeig de Catalunya. La seva cap de llista, Raquel Pérez, ha exigit transparència i ha promès una auditoria: “Necessitem cent dies per saber exactament l’estat de comptes de l’Ajuntament, que desconeixem absolutament, perquè ells no faciliten res”.

Raquel Pérez ha assegurat que “el canvi pot ser diumenge, depèn de nosaltres, si esperem que ens facin la política, ens la faran a la seva manera”. I s’ha dirigit a l’alcaldable convergent, Xavier Fonollosa, dient que “moltes gràcies, Fonollosa, si abans estava indignada, després del debat d’ahir ho estic molt més”.

Regeneració política

La candidata de SOM Martorell ha dit que el deute de l’Ajuntament “és de 15.500.000 euros i el senyor Fonollosa diu que no passa res, que podria ser el doble, que tenim poc deute”. Segons Pérez, “és indignant com buiden l’erari, com els és igual gastar, com tenen el sentiment que els diners són seus”.

Raquel Pérez ha criticat també que els altres partits parlin de “regeneració política” quan, segons ella, no l’apliquen. “Nosaltres tenim un límit de vuit anys, excepcionalment de dotze, després hem de deixar que passin d’altres”, ha assegurat.

Pel que fa a propostes econòmiques, Pérez ha explicat que el seu programa inclou una “reducció fiscal, sobretot als petitons, les petites empreses, i als autònoms”. Quant a temes urbanístics, ha emfasitzat que la seva proposta “no és fer res nou: en temps de crisi, pressupost d’austeritat, i conservar les estructures que tenim”.

Després de la cap de llista, han pres el torn de paraula d’altres integrants de la llista de SOM Martorell. Víctor Ruiz, Paula Diaz, Salvador Pujades i Eugenio Jiménez han repassat més propostes del seu programa com ara la reutilització dels llibres a les escoles, una federació d’AMPAs, un banc d’aliments o la recuperació dels jocs escolars els dissabtes.