‘Perfectos desconodidos’ d’Alex de la Iglesia, aquest dissabte al Cineclub del Diable

939

El Cineclub del Diable, organitzat per l’associació Cinema del Diable amb el suport de la Regidoria de Cultura, projecta aquest dissabte, 5 de maig, Perfectos desconocidos del director Alex de la Iglesia. La pel·lícula es podrà veure gratuïtament, a les 18.30h, a la Casa de Cultura de la Vila.

Quatre parelles es reuneixen una nit d’estiu per sopar, beure i oblidar els seus problemes una estona. De sobte algú proposa fer una cosa diferent: deixar els mòbils al damunt de la taula, a l’abast de tots. Trucades, SMS, whatsapps, notificacions d’Instagram o Facebook poden ser consultats per qualsevol, cosa que porta al límit les seves relacions d’amistat. El que sembla una encantadora vetllada de rialles i amistat es convertirà en una reunió on cadascun descobrirà que en realitat no coneix a cap dels seus companys de taula.

El director Alex de la Iglesia ha fet un remake de la cinta italiana Perfetti sconosciuti, tot un èxit de crítica i públic al país transalpí. La pel·lícula centra les mirades de l’espectador al telèfon mòbil, un contenidor de la veritable identitat, sense filtres ni secrets, dels seus propietaris.

Entre l’elenc d’amics que s’enfrontaran a aquest doble joc es troben els guanyadors del Goya Belén Rueda i Eduard Fernández, als quals s’uneixen Eduardo Noriega, Dafne Fernández, Pepón Nieto, Ernesto Alterio i Juana Acosta, entre d’altres.