Personatges de dibuixos animats ajuden els botiguers de Fem Vila a recaptar aliments per Càritas

1346

Els comerciants de Fem Vila, associació de botiguers del nucli antic, han celebrat, aquesta tarda a la plaça de la Vila, una festa de benvinguda a l’escola amb finalitat solidària: augmentar les reserves del Banc d’Aliments de Càritas Martorell. Com a reclam, els nens i nenes que han aportat algun producte no periple han pogut fotografiar-se amb els personatges de La Patrulla Canina, Hulk, Pj Mask i Popi. Entre tots els participants han aconseguit sumar 350 Kg de menjar.

“Hem muntat aquesta festa sobretot per als nens i nenes, que ja han engegat el curs escolar i la monotonia. Per a que s’ho passin bé i col·laborin amb Càritas, tot combinant diversió i valors”, ha explicat Clara López, vicepresidenta de l’associació Fem Vila.

Clara López, vicepresidenta Fem Vila

Els infants han lliurat als voluntaris de Càritas llegums, llet, oli, llaunes de conserva, sucre o galetes; productes de llarga durada que arribaran a les famílies que pateixen situacions vulnerables a casa nostra. D’aquesta manera, els botiguers han contribuït a “sensibilitzar els més menuts i les seves famílies de la importància de la participació ciutadana en l’atenció d’aquesta problemàtica”.

La festa també ha ajudat a dinamitzar el barri i, de retruc, la seva activitat comercial. “Tenim moltes ganes i il·lusió. Volem que el barri es regeneri, que sigui un barri de moda on venir a comprar, estar a gust, poder prendre alguna cosa en una terrassa i que els nens juguin sense cotxes”, ha afirmat López.

Clara López, vicepresidenta Fem Vila

Vila Market Nit a l’Enrajolada

Els comerciants seguiran demà dissabte amb les accions per revitalitzar el casc històric amb el Vila Market Nit. De 19.00h a 02.00h, ompliran els jardins de l’Enrajolada de moda, gastronomia, música i copes. Hi haurà pop-up stores dels comerços associats, que oferiran una oferta diversa de moda, alimentació, complements, productes de bellesa o articles per a animals. Els assistents descobriran la moda de la nova temporada, un munt de productes frescos i de proximitat, i podran gaudir d’interessants descomptes i promocions en les seves compres.