Persones en situació d’atur obtenen el carnet de manipulador d’aliments en modalitat en línia

781

Una vintena de persones en situació d’atur han realitzat, del 22 al 29 de juliol, el curs Manipulador/a d’Aliments a través del campus virtual SINERGIA gestionat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell. La formació ha servit per millorar-los les condicions d’accés a l’àmbit laboral i obtenir el carnet acreditatiu.

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner ha impulsat una nova edició del curs de Manipulador/a d’aliments, en aquesta ocasió en modalitat telemàtica a causa de la situació actual de la COVID-19. La formació ha estat impartida per la consultora SINERGIA a través del seu campus virtual amb l’objectiu que els participants, usuaris del servei, assoleixin els coneixements per l’obtenció del carnet de manipulació d’aliments realitzant el curs de manera accessible per l’alumne a distància i al seu ritme horari.

Aquesta formació, promoguda pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona, va dirigida a persones en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell que per la seva activitat tenen contacte directe amb els aliments. En total, hi han participat una vintena de persones procedents de diferents sectors i que amb la seva realització del curs han obtingut el certificat de manipulador d’aliments que acredita la formació necessària per treballar en contacte en el sector alimentari.

Els alumnes han disposat d’accés individual il·limitat al campus virtual durant la durada del curs, on han pogut consultar diferents recursos docents digitals per a la formació i eines multimèdia per tal que cada alumne realitzés el curs al seu ritme dintre de les dates establertes. Aquest tipus de formació obté un gran interès de participació, ja que són moltes les persones que a part de necessitar el carnet de manipulador, volen ampliar la seva formació arran de la seva situació laboral.

Oferta Formativa Transversal ‘Martorell Adapta’t 2020’

En aquesta edició 2020 de ‘Martorell Adapta’ts’han programat diferents cursos, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que han sigut reorientats a modalitat en línia per no aturar l’activitat i continuar oferint formació dins la situació excepcional generada per la crisi sanitària de la COVID-19.

Aquestes formacions  transversals que s’ofereixen des del centre de Promoció Econòmica Molí Fariner van destinades a aquelles persones en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell. L’objectiu és facilitar l’aprenentatge a aquelles persones interessades a formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral.

A continuació detallem les accions formatives transversals programades per aquest 2020

“Fem comptes, Excel Bàsic • 5, 6, 7, 8 i 9 d’octubre de 2020, de 09.30 a 13.30h [TELEFORMACIÓ]. MEET i GOOGLE CLASSROOM.

“Prepara’t per al certificat actic (nivell 1)” • 26, 27, 28, 29 i 30 d’octubre de 2020, de 09.30 a 14.30h [TELEFORMACIÓ]. Aula Virtual E-PHRO.

“Prepara’t per al certificat actic (nivell 2)” • 9, 10, 11, 12 i 13 de novembre de 2020, de 09.30 a 14.30h. [TELEFORMACIÓ]  Aula Virtual E-PHRO.

Tots els cursos són gratuïts, donant a tothom la possibilitat d’accedir-hi. Les inscripcions es poden fer a través del web Molí Empresa.