PIMEC i l’Ajuntament de Martorell acosten les oportunitats de negoci d’Alemanya a les empreses

328

PIMEC, en col·laboració amb el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, organitza el proper 7 de juliol trobades individuals amb empresaris interessats a buscar oportunitats de negoci a Alemanya. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que les pimes immerses en processos d’internacionalització, prenguin en consideració el mercat germànic.

Els elements objectius per prendre aquesta decisió els facilitaran experts de PIMEC en aquest país, que s’encarregaran d’analitzar les oportunitats de negoci que cada empresa interessada pot tenir en aquest territori.

Alemanya és la primera economia europea i la cinquena economia mundial. Amb una població de més de 80 milions de persones i amb un PIB per càpita de prop de 45.000€ (enfront dels 20.000 d’Espanya), es considera un dels mercats més madurs i competitius del continent europeu.

L’alt nivell d’industrialització del país, especialment en el sector de l’automoció, el quimicofarmacèutic i de maquinària, fa que hi hagi nombroses oportunitats de negoci per a les empreses de productes intermedis. L’alt nivell tecnològic del país comporta que aquestes oportunitats es presentin per a aquells productes que es diferenciïn per la qualitat i que tinguin un valor afegit.

Cal esmentar també les oportunitats en el sector agroalimentari i de béns de consum, àmbits en què el nostre país gaudeix d’una bona reputació en el mercat alemany.

Assessorament individualitzat
Durant les trobades individualitzades diferents especialistes de Pimec respondran, cas per cas, a les necessitats o projectes de totes les empreses assistents. Les sessions seran individuals, personalitzades per a cada empresa interessada a assistir-hi. Les sessions es desenvoluparan el 7 de juliol, de les 9.30 a 18.00h, en trobades de 45 minuts de durada, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa.

Per tal que la preparació de les respectives trobades sigui al més eficient possible, es facilitarà als interessats a assistir-hi un breu qüestionari, a partir del qual ens podreu fer arribar els temes que siguin del vostre interès per tractar a la reunió.

Informació i inscripcions
Les empreses interessades en assistir a aquestes trobades poden fer la seva inscripció a través d’aquest formulari o del telèfon 93 496 45 00. La jornada és de caràcter gratuït però cal fer reserva prèvia de la plaça. Places limitades.