Places disponibles al curs ‘Confecció i publicació de pàgines web’ al Molí Empresa

990
‘Confecció i publicació de pàgines web’
‘Confecció i publicació de pàgines web’

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell recorda que encara queden places disponibles per al certificat de professionalitat ‘Confecció i publicació de pàgines web’. El curs s’impartirà del 26 de febrer al 28 de setembre, amb un total de 600 hores. Les preinscripcions es poden fer al web www.moliempresa.cat.

Els assistents al curs ‘Confecció de pàgines web’ es formaran en la creació i publicació de pàgines web que integren textos, imatges i d’altres elements; tot utilitzant llenguatges de marques i editors apropiats, segons especialitzacions i condicions d’ús. A més, realitzaran els procediments d’instal·lacions i verificació de les mateixes en el servidor corresponent.

Com a sortida profesional, els participants podrán desenvolupar la seva activitat en empreses, entitats públiques o privades, que disposin d’una infraestructura de xarxes intranet, Internet o extranet a l’àrea de desenvolupament del departament d’Informàtica. Així, seran capaços de construir pàgines web, així com d’encarregar-se del seu manteniment i desenvolupament. En ser un curs de formació transversal en la branca d’informàtica i tecnologies de la informació, considerem que la persona que s’incorpori al curs ha de tenir una ocupació (perfil professional) mínimament definida.

Més informació i preinscripcions

Les preinscripcions es poden formalitzar al web www.moliempresa.cat a través del formulari online. Els interessats hauran d’aportar el Currículum Vitae, còpia del DNI o NIE, còpia del full d’inscripció a l’Oficina de Treball, còpia del títol o certificat de formació que acrediti el nivell acadèmic requerit (en el seu defecte hauran de fer una prova de nivell en els cursos de nivell 2 i 3). Els participants hauran de tenir el graduat escolar, EDO o equivalent, Prova d’Accés CFGM o Prova d’Accés a la Universitat+25a o +45ª.

Certificat de Professionalitat

Un certificat de professionalitat és un títol que acredita a un treballador en una qualificació professional dins del Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals. Són emesos pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) o, per l’Administració Laboral de les Comunitats Autònomes, i tenen validesa a tot el territori nacional. Els Certificats de Professionalitat estan composats per mòduls formatius i per un mòdul de pràctiques professionals. Un cop superats els mòduls corresponents a aquest Certificat de Professionalitat, el SOC és el responsable d’expedir el títol a instància de la persona sol·licitant.