Places disponibles al curs d’Atenció al públic i recepció del programa Ocupa’t Dones

350

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa iniciarà dilluns 19 de setembre el programa Ocupa’t-4 Dones amb el curs Atenció al públic i recepció (150 hores). Un curs adreçat a dones residents a Martorell interessades en formar-se en l’àmbit de l’administració i oficines, i amb predisposició per treballar fent tasques de recepció i atenció al públic.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat, ha explicat que “l’objectiu del curs és capacitar les alumnes en els coneixements i habilitats, tècniques i socials, pròpies del lloc de treball de recepcionista, tant pel que fa l’atenció al públic presencial com la telefònica”.

Els curs es fa a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell, del 19 de setembre a l’11 de novembre, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30h. Un cop finalitzat el curs, també s’oferirà als participants la possibilitat de complementar aquesta formació teòrica amb pràctiques en empreses col·laboradores.

Les alumnes també tindran l’ocasió de complementar el curs amb una formació en informàtica, de 60 hores de durada, que començarà el 14 de novembre i finalitzarà el 2 de desembre, també en horari de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30h.

Les persones interessades en participar en aquesta formació poden realitzar la seva inscripció, omplint el formulari al web www.moliempresa.cat o de manera presencial al mateix Molí Empresa (camí del Riu s/n).