Places disponibles al programa formatiu d’automoció ‘Accelera Martorell’, que engega el 20 de setembre

1013

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner posa en coneixement que encara hi ha places disponibles per a inscriure’s al 1r programa ‘Accelera Martorell: Solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l’automoció’. Aquesta acció es desplega, combinada amb el Consorci de Formació Professional d’Automoció i el Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC). Es tracta d’un programa formatiu especialitzat, totalment subvencionat, de 150 hores i 100 hores de tutories amb mentors, que arrencarà el 20 de setembre.

El programa s’adreça a 20 participants que responguin als perfils de titulats en cicles formatius de Grau Superior d’Electromecànica de Vehicles; titulats o estudiants de Graus Universitaris d’Enginyeria, i professionals d’empreses o emprenedors interessats en el sector de l’automoció. És totalment subvencionat, de 150 hores de durada (105 hores formació tecnològica especialitzada i 45 hores formació empresarial), i 100 hores de tutories amb mentors. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Amat, en dona més detalls:

Lluís Amat. Regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell

Els participants rebran formació especialitzada dins el sector de l’automoció a través dels següents reptes: robòtica, sensors, fabricació additiva i Big Data. Desenvoluparan la solució a un dels reptes seleccionats amb l’objectiu d’adquirir habilitats i coneixements necessaris per posar en marxa aquestes iniciatives empresarials. El millor projecte desenvolupat durant el curs rebrà un premi econòmic i els projectes constituïts gaudiran d’un any d’allotjament gratuït al Coworking Molí Empresa. Amat remarca que aquesta és la primera edició i que tenen la intenció de fer-ne moltes més.

Lluís Amat. Regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell

L’inici del programa està previst el 20 de setembre, a les 17.00h, amb un acte de presentació que es realitzarà al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

Les persones interessades a participar en aquest programa que disposin del perfil sol·licitat ja poden realitzar la seva inscripció a través de la web acceleramartorell.cat. Les sessions formatives i mentorings es realitzaran a la seu del Consorci de Formació Professional d’Automoció de Martorell (CFPA) i el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.