Places disponibles pel certificat de professionalitat ‘Activitats de Venda’ al Molí Empresa

451

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell informa que encara queden places disponibles al curs certificat de professionalitat Activitats de Venda per a persones a l’atur, amb inici imminent dilluns 1 de febrer. El curs és de 610 hores, fins el 22 de juliol, i s’impartirà al Molí Empresa, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00h.

L’objectiu del curs certificat de professionalitat Activitats de Venda és aprendre a executar les activitats de venda dels productes i serveis a través dels diferents canals de comercialització establint les relacions amb els clients de la manera més satisfactòria, assolint els objectius proposats per l’organització i establint vincles que propiciïn la fidelització del client.

Les principals sortides professionals són: caixer, depenent, promotor comercial, operador de centre multicanal, teleoperador de centre d’atenció telefònica, televenedor, operador de venda en comerç electrònic o tècnic d’informació i atenció al client.

Els interessats poden realitzar la inscripció omplint el formulari d’inscripció o trucar directament al Centre de Promoció Econòmica Tel. 93 775 31 01.