Places disponibles per a dos cursos de formació emmarcats en el projecte d’ocupació POIL

496

Encara queden places disponibles per als cursos de formació de perfil comercial emmarcats en el projecte Promoure l’Ocupació Industrial Local (POIL) del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Els cursos es faran al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de Martorell, entre els mesos de maig i juny.

El curs Tècniques de venda es durà a terme entre el 2 de maig i el 7 de juny, els dilluns, dimecres i divendres, de 15.00 a 20.00h. El curs Processos de venda es realitzarà del 3 de maig al 2 de juny, dimecres i dijous, de 15.00 a 20.00h.

Les persones interessades a participar-hi han d’estar empadronades a un dels municipis participants del projecte, entre ells Martorell, han de tenir superada l’ESO o l’EGB i estar inscrits a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandant d’ocupació no ocupat el dia anterior a la contractació.

També han de pertànyer a un d’aquests col·lectius: haver exhaurit la prestació o el subsidi, tenir entre 16 i 30 anys, ser major de 45 anys o persona amb discapacitat reconeguda a partir del grau 2.

Per realitzar la inscripció cal trucar al telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic indicant les dades personals a moliempresa@martorell.cat

‘Promoure l’Ocupació a la Indústria Local’ (POIL)

Promoure l’Ocupació a la Indústria Local (POIL) és una iniciativa comarcal subvencionada per la Diputació de Barcelona, els Ajuntaments de la comarca i coordinat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, fomenta la col·laboració pública i privada amb la finalitat de dinamitzar la indústria local del sector de l’alimentació i begudes i del transport vinculat.

El projecte s’emmarca en les línies de treball estratègiques del territori fixades a l’Acord de Concertació Territorial per al Desenvolupament Econòmic Local del Baix Llobregat i el Consell Econòmic Social del Baix Llobregat. Ambdós documents han estat gestats i avalats per tots els municipis i els principals agents socioeconòmics de la comarca.

En els seus eixos de treball, aposten per crear vincles entre el sector públic i el privat amb l’objectiu de potenciar aquelles activitats industrials amb valor afegit; fer una aposta per dissenyar i potenciar una formació professional orientada a les necessitats de les empreses industrials de la comarca i la creació de programes d’inserció que fomentin una ocupació de qualitat.

En aquest projecte hi participen 26 ajuntaments de la comarca del Baix Llobregat, coordinats a través del Consell Comarcal del Baix Llobregat, agents socioeconòmics (PIMEC, AEBALL, UGT, CCOO), centres d’innovació i la UPC, hi són presents.