Pol Rius fitxa per l’Hoquei SD Espanyol i s’acomiada del CE Noia després de quatre anys

875

El fins aquest curs jugador del CE Noia Freixenet, Pol Rius (Martorell, 1999), canvia de rumb i vestirà la samarreta blanc-i-blava a partir de la propera temporada. El martorellenc s’acomiada del club penedesenc, amb qui ha disputat dos campionats de Catalunya consecutius les dues darreres temporades. El SD Espanyol és una entitat que, tot i funciona de manera independent respecte el RCD Espanyol, vesteix de blanc-i-blau i, impulsada per accionistes pericos, vol recuperar el pes de les seccions a banda del futbol dins el club.

Una de les seccions que es vol recuperar des de l’SD Espanyol és l’hoquei. El curs passat va quedar a les portes de l’ascens i enguany militarà a Primera Catalana. Rius arriba a aquest conjunt des del filial del CE Noia, tot i que ha estat present en moltes sessions del primer equip penedesenc. El martorellenc defensarà els colors blanc-i-blau amb dos objectius principals: per una banda, aconseguir l’ascens a Nacional Catalana amb tot l’equip. De l’altra, consolidar el seu joc en la categoria sènior, i admet que al SD Espanyol podrà aconseguir-ho.

Pol Rius, jugador SD Espanyol

Rius aterra a Barcelona després de passar pel CE Noia Freixenet i formar-se a Olesa de Montserrat, Piera i Martorell. Sobre el projecte blanc-i-blau, que va arrencar fa dues temporades, el veu amb molt bons ulls. El SD Espanyol compta, ara com ara, amb equips d’handbol, futbol sala, bàsquet i voleibol, i l’hoquei també creix sota aquest paraigua.

Pol Rius, jugador SD Espanyol

El camí de Rius al club del Penedès ha arribat al seu final però el martorellenc en guarda un molt record. A Sant Sadurní d’Anoia, on l’hoquei és l’esport rei, hi desitja el millor.

Pol Rius, jugador SD Espanyol

El martorellenc començarà els entrenaments el proper 27 d’agost i disputaran dos partits amisosos durant la pretemporada: davant el el CE Noia (1 de setembre) i el Piera (4 d’agost).