Pomfusa reobre les seves instal·lacions un cop entra la fase 0,5 de la desescalada

854
Foto: Cargol Comunicació

Pomfusa SA Serveis Funeraris reobre les seves instal·lacions a Martorell de forma parcial un cop la nostra població ha entrat aquest dilluns en la fase 0,5 de la desescalada. L’empresa ha condicionat i equipat el tanatori, sales de vetlla i oficines per tornar el servei amb la màxima seguretat.

Jordi Casanovas, gerent de Pomfusa SA Serveis Funeraris, explica que “entre les mesures que hem aplicat destaquen la utilització preventiva d’ús de mascareta i de gels hidroalcohòlics, la distribució dels assistents i la desinfecció dels espais”.

Jordi Casanovas, gerent Pomfusa

També s’ha instal·lat una nova retolació en totes les instal·lacions “per garantir el límit màxim de la capacitat que exigeix la nova normativa, s’han retirat les butaques per a més d’una persona, s’ha suspès el servei de begudes de les sales de vetlla, rebosteria i dolços, i s’ha reduït l’horari d’obertura de les sales de vetlla per procedir a la neteja dels espais de totes les instal·lacions“.

Jordi Casanovas, gerent Pomfusa

L’horari d’obertura al públic serà de 9.00 a 13.00h i de 16.00 a 20.00h. Tot i que la normativa vigent autoritza utilitzar les sales de vetlla amb un límit màxim de 10 persones, des de Pomfusa SA Serveis Funeraris es recomana que l’aforament no superi mai les cinc persones per sala. A les sales de cerimònies del tanatori es permet un aforament d’un terç de la seva capacitat, que oscil·la entre 30 i 40 persones segons la sala. I, finalment, la participació de familiars i amics en la comitiva en casos d’enterraments es limita a 15 persones i en la de cremació es limita a tres persones.

Pomfusa SA Serveis Funeraris, que forma part de l’associació ASFUNCAT, ofereix assessorament i orientació a les famílies que hagin patit una defunció fora de la zona d’actuació de l’empresa. Casanovas recorda que “actualment degut al tancament de fronteres, els trasllats internacionals s’han prohibit, però es mantenen els trasllats en territori espanyol”.

Jordi Casanovas, gerent Pomfusa

Es recomana que els tràmits pel servei funerari o les gestions de cementiri que porta a terme Exfun, gestió de cementiris -que forma part del grup- es facin telefònicament al 937 755 552. L’empresa està integrant un obituari per facilitar les condolences a les famílies que s’oferirà a través de les xarxes socials i que ara es visualitza a través del web pomfusa.com.

Pomfusa SA Serveis Funeraris atén a 16 municipis de quatre comarques diferents: Martorell, Sant Andreu de la Barca, Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Castellbisbal, Gelida, Collbató, El Bruc, Ullastrell, Els Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia, Masquefa i Piera.