Preinscripcions obertes fins el 10 de juliol per a un nou curs de l’Escola de Música

810
Final de curs de l'Escola Municipal de Música
Final de curs de l'Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música de Martorell (EMM) ha obert aquest dilluns, 29 de juny, i fins el 10 de juliol les preinscripcions per al curs 2020-21. El centre desplegarà 15 cursos formatius per a alumnes de totes les edats, i fomentarà l’aprenentatge d’idèntic número d’instruments. La sol·licitud per inscriure’s s’ha de fer arribar emplenant un formulari al bloc del centre.

L’oferta formativa 2020-21 comença, segons les franges d’edat, amb el taller de música per a nadons, que enguany es farà en línia. Continua amb els 3 nivells de sensibilització -per a infants de 3 anys, de 4 a 6 i de 7-, i els ensenyaments bàsics 1 -8 anys- i 2 -de 9 a 13-. Per a la franja de 8 a 14 anys hi ha cursos de guitarra, clarinet o saxòfon i piano.

A partir d’aquí els alumnes podran optar per classes d’aprofundiment -si no es volen dedicar professionalment a la música, de 2h 30’ setmanals- i el nivell avançat –per als que sí que ho volen fer, amb cinc hores setmanals de classe-. També hi ha ensenyament per a adults, agrupacions musicals –orquestra de corda, banda, conjunt de guitarres, Big Band i Combo- i les classes col·lectives –de producció musical i de creació de cançó, com a novetat-. La directora de l’EMM, Carmen Valero, en parla.

Carmen Valero, directora de l'Escola Municipal de Música de Martorell

El centre ensenyarà quinze instruments diferents: “baix elèctric, bateria, cant modern, clarinet, flauta travessera, guitarra clàssica i elèctrica, piano clàssic i modern, saxòfon, trombó, trompeta, violí, violoncel i ukelele, la gran novetat d’enguany”, apunta Valero.

Carmen Valero, directora de l'Escola Municipal de Música de Martorell

Pensant en el nou context de represa, el centre transmet “un missatge de tranquil·litat a les famílies a l’hora de portar els alumnes. Estem prenent totes les mesures de distanciament entre ells i de desinfecció d’aules per a que tothom se senti segur”, aclareix la directora de l’EMM.

Carmen Valero, directora de l'Escola Municipal de Música de Martorell

Per a preinscriure’s cal omplir el document i enviar-lo a escolademusica@martorell.cat, fins el 10 de juliol. A partir del 13, el centre contactarà amb els sol·licitants per dir-los si tenen plaça, si queden a la llista d’espera o si se’ls pot oferir alguna alternativa que els vagi bé.

La major part dels cursos 2020-21 es faran a l’Escola, a l’edifici de Cal Nicolau –plaça de la Vila, numero 7-, tot i que també se n’impartiran a l’Escola José Echegaray i a la Lola Anglada. Per a més informació, l’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 15.15 a 22.00h i els dimarts, també, de 10.00 a 12.00h, i al telèfon 93 775 19 48.

Preinscripcions Escola de Música. Curs 2020-21