Presentació del llibre ‘L’Abans. Martorell, recull gràfic 1894-1975’ a la Casa de Cultura la Vila

437

Aquest dissabte, 9 de juny (20 hores) es farà l’acte de presentació del llibre ‘L’Abans. Martorell, recull fotogràfic 1894-1975’ a la Casa de Cultura la Vila. El volum, editat per Efadós, consta de 1.000 fotografies i es divideix en 50 fascicles que es poden obtenir a les llibreries setmanalment o través d’una subscripció.

L’Abans de Martorell és un llibre que recull fotografies representatives del municipi entre 1894 i 1975, i posa l’accent en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions, les festes i també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics.

L’historiador local Jordi Mesalles és l’autor d’aquest recull historiogràfic dedicat a la vila de Martorell, que compta amb el suport de l’Ajuntament. El llibre el promouen el Centre d’Estudis Martorellencs i l’editorial Efadós.

El volum s’edita en fascicles col·leccionables a un preu de 2,95 euros. Els interessats a disposar d’aquest volum poden recollir el fascicle de presentació, les cobertes i les sobrecobertes, gratuïtament, a les llibreries des d’aquest divendres, 8 de juny. Cada divendres hi haurà un fascicle de la col·lecció fins a completar el llibre.