Programa de neteja basat en el mètode Tot-Net per a persones en situació d’atur

723
Curs neteja Tot-Net

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell, en col·laboració amb l’empresa de neteja Tot-Net, ha impartit un programa de formació en neteja per a persones en situació d’atur. El curs s’inclou dins les accions formatives per millorar l’ocupabilitat ‘Adapta’t’ i han participat un total de 15 persones usuàries del servei. Aquest programa formatiu, basat en el métode de neteja Tot-Net, ha tingut una durada de vuit hores, repartides en dues sessions, durant els dies 28 i 29 d’octubre.

Les dues sessions impartides pel responsable de formació de Tot-Net, Miquel Àngel Romero, han servit per aprendre les claus de la neteja professional, netejar millor i més fàcil, fer-ho de manera segura i tenir clares quines són les tasques que s’han de realitzar en les instal·lacions del client.

Els assistents han conegut una de les figures més importants del procés de neteja dins de la companyia, com és la del gestor de zona, i el seu rol de comandament intermedi, la funció del qual és dissenyar els plans de treball, supervisar el treball del netejador, i realitzar el seguiment amb el client. La formació ha finalitzat amb una posada en comú d’aprenentatges entre els presents.

Durant les sessions formatives, s’han fet explicacions teòriques dels procediments de neteja utilitzant tècniques de demostració i de visionat de vídeos acompanyats de jocs de rols i exercicis pràctics per a ajudar a interioritzar els continguts impartits.

Una cop finalitzada la formació, el Departament de Recursos Humans de Tot-Net seleccionarà a les persones que reuneixin el perfil requerit tenint en compte les vacants disponibles que vagin sorgint. La zona geogràfica on es preveu incorporar progressivament a les persones participants seleccionades és a Martorell i altres pobles de la comarca del Baix Llobregat.

Formació continuada Tot-Net

L’empresa de serveis de neteja Tot-Net està orientada a la formació constant del seu personal, a la millora continuada de processos i a la sostenibilitat mediambiental de les seves activitats. D’aquí, la seva voluntat d’estar auditada per les més acreditades certificadores del país (AENOR).

A més, Tot-Net és pionera en la metodologia que posteriorment s’ha introduït en el sector. La companyia compta amb un departament d’I+D+I dedicat a investigar en processos, a millorar equips, i solucionar problemes que dificulten l’activitat dels seus clients, pel que fa a plans de neteja i higienització.

Tot-Net és una de les principals empreses de serveis de neteja d’Espanya, amb una experiència de més de 50 anys. En Tot-Net es treballa amb el convenciment de la importància de la seva labor. Unes instal·lacions netes i cuidades són una exigència col·lectiva, un factor que influeix positivament en les persones i, en molts casos, una exigència sanitària.