Projectes empresarials donen forma als seus webs corporatius al Molí Empresa

685

Un total de vuit persones empresàries i emprenedores han participat en la formació ‘El teu web amb wordpress‘ per a la creació de webs corporatius, organitzat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell. El curs ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord.

La formació ha tingut una durada total de 20 hores, en cinc sessions de quatre hores cadascuna. El curs ha estat impartit per Helena Casas, sotsdirectora de l’empresa Quadrant Alfa, especialitzada en marca personal i digital, i ha servit “per enfocar el nostre web al públic objectiu, com fer servir les tècniques de SEO per posicionar-la en els primers resultats de Google, en funció dels conceptes clau que siguin imortants pel nostre negoci”, ha detallat.

Helena Casas, sotsdirectora Quadrant Alfa

“Hem tingut participants amb empresa consolidada, que tenien pàgina web i havien de renovar-la o que no en tenien. També persones amb ganes d’emprendre el seu projecte empresarial i que el curs els ha ajudat a reordenar la informació que tenien sobre com fer el seu web. Hem pogut donar criteri per seleccionar un proveïdor web tenint en compte tots els aspectes per a que aquest tingui èxit”, ha expressat Casas.

Helena Casas, sotsdirectora Quadrant Alfa

Amb una metodologia pràctica i didàctica, la formadora ha donat a conèixer com donar d’alta la plataforma de proves per disposar d’allotjament web i instal·lar el wordpress, entendre l’estructura d’un lloc web corporatiu, i la diferència entre pàgines, i entrades del blog.

La formadora ha afirmat que “fer un web és com fer un puzle, que necessites totes les peces, però també creativitat. En aquestes formacions, hi ha persones que se senten amb molta afinitat a l’hora de crear webs i acaben veient una possibilitat professional per desenvolupar webs per a d’altres projectes o bé acabar treballant en el món del màrqueting digital”.

Helena Casas, sotsdirectora Quadrant Alfa

Els alumnes han assolit coneixements per a poder posicionar correctament els continguts generats a Google. També han après el funcionament de l’apartat de blog, i motius pels quals és recomanable que un lloc web corporatiu en disposi per millorar el seu posicionament natural, aprenent a gestionar el contingut multimèdia al lloc web: pujar imatges però també inserir contingut com ara vídeos de Youtube, i entendre la necessitat de les actualitzacions i la correcta gestió dels usuaris i els comentaris.

Finalment, Casas ha mostrat als alumnes les diferents opcions de plantilles gratuïtes o de pagament, com configurar la plantilla per desenvolupar un web corporatiu i com gestionar els ginys i plugins més interessants per adquirir funcionalitats extres al lloc web.

Accions formatives en modalitat telemàtica

El Centre de Promoció Econòmica Moli Fariner continua oferint formacions reconvertides en modalitat telemàtica per tal que els emprenedors i empreses puguin dur-les a terme des de casa. Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web moliempresa.cat.

La protecció de dades en l’ambit de l’empresa‘: 4 i 5 de novembre de 2020, de 09.30 a 12.00h.

Comptabilitat per no comptables. Aprèn les línies bàsiques‘: 12, 17 de novembre de 10 a 13h i 19 de novembre de 2020, de 10.00 a 12.00h.

Com concertar visites comercials‘: 1 i 3 de desembre de 2020, de 16.00 a 18.30h.