Promoció Econòmica acollirà el curs ‘Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees’

422

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner acollirà dilluns 13 d’abril el curs Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees, a càrrec de l’entrenadora d’emprenedors Maria Batet. La formació servirà per a ajudar les persones en situació d’atur a crear un itinerari diferent de recerca de feina. Les places són limitades i les inscripcions són obertes a www.moliempresa.cat

Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees vol experimentar la creativitat per a aplicar-la a la recerca de models de negoci com a mitjà per conèixer-se millor i afrontar la vida laboral de forma diferent.

La idea és “crear un ambient agradable en el qual els participants donin permís per a aprofundir en el coneixement personal a traves d’eines creatives que els permetin pensar noves alternatives laborals”, ha explicat Maria Batet, qui ha reconegut que “és bàsic conèixer què sabem fer, quins talents tenim i obrir nous camins per treure el màxim profit de les nostres idees a través d’eines creatives que permetin dissenyar alternatives laborals”.

La formadora ha assegurat que “la gent ha de ser creativa, aprendre a organitzar millor les tasques, a tenir petits objectius i a construir la pròpia marca personal”. En aquests cursos “sempre apareixen idees de negoci i els participants tenen una visió més possibilista del seu futur i amb eines pràctiques”, ha dit.

El curs Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees es farà dilluns 13 d’abril, de 9.00 a 14.00h, al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa (Camí del Riu s/n). Les places del curs són limitades i cal inscripció prèvia al web www.moliempresa.cat